Näin kirjaudut Valkeakosken Sanomien verkkosivuille - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Etkö pääse kirjautumaan Valkeakosken Sanomien sivuille? Toimi näin

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Tähän juttuun on koottu ohjeet, joiden avulla saa luotua tunnukset, joilla pääsee lukemaan Valkeakosken Sanomien juttuja verkossa.

Tässä jutussa opastetaan kirjautumaan Valkeakosken Sanomien uudistuneille verkkosivuille.

17.11.2020 17:43

Valkeakosken Sanomien digitaaliset palvelut ovat uudistuneet ja verkkosivut sekä uutissovellus näyttävät nyt uudenlaisilta.

Valkeakosken Sanomien tilaajana saat käyttöösi kaikki digitaaliset sisältömme, kun kirjaudut uudestaan verkkoon ja sovellukseen.

Jotta tilaajasisältöjen lukeminen onnistuu, tarvitset Sanoma-tilin.

Kaikkein yksinkertaisinta on muuttaa entinen Valkeakosken Sanomien digitilaustunnuksesi Sanoma-tiliksi. Voit kirjautua käyttäjäksi sekä Valkeakosken Sanomien verkkosivuilla että sovelluksessa.

Tässä jutussa opastetaan kirjautuminen Valkeakosken Sanomien verkkosivuilla. Samoja tunnuksia voi käyttää myös sovelluksessa.

Se tapahtuu näin:

1. Mene osoitteeseen valkeakoskensanomat.fi ja klikkaa sinisestä yläpalkista ”Kirjaudu”.

2. Sinulle aukeaa tällainen näkymä:

3. Kaikkein suoraviivaisin tapa on klikata keltaisella pohjalla olevaa linkkiä ”Kirjaudu ensimmäisellä kerralla tästä.”

4. Sinulle aukeaa tällainen näkymä:

5. Kirjoita ruudun keskellä olevaan tyhjään kenttään se sähköpostiosoite, joka sinulla on ollut aiemminkin Valkeakosken Sanomien digitilauksen käyttäjätunnuksena. Tiedät sen muun muassa siitä, mihin osoitteeseen on olet saanut viime päivinä sähköpostia asiakaspalvelusta.

6. Lähetämme sinulle sähköpostilla ohjeet uuden salasanan asettamiseksi. Viestin otsikko on ”Tervetuloa Sanoma-tilin käyttäjäksi”. Toimi ohjeiden mukaan. Jos viestiä ei näy saapuneet-kansiossa, se on saattanut mennä roskaposti-kansioon.

7. Klikkaa sähköpostissa näkyvää linkkiä ”Päivitä salasana”.

8. Kirjoita ruutuun valitsemasi salasana ja klikkaa ”Lähetä”.

9. Sinulle tulee ilmoitus ”Salasana on vaihdettu”. Klikkaa sen jälkeen ”Jatka palveluun”.

10. Tämän jälkeen sinun pitäisi päästä lukemaan Valkeakosken Sanomien verkkosivuilla kaikkia juttuja ja muun muassa näköislehteä.

11. Samalla tunnuksella voit myös kirjautua Valkeakosken Sanomien sovellukseen. Sovellus opastaa kirjautumisessa.

Entä jos en pääse lukemaan juttuja?

Jos olet Valkeakosken Sanomien tilaaja ja kirjautunut sisään, mutta et silti pääse lukemaan juttuja, tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla sähköpostilla, jolla olet aiemminkin kirjautunut Valkeakosken Sanomien verkkopalveluihin.

Jos et muista, millä sähköpostiosoitteella olet Valkeakosken Sanomien kirjautunut, tarkista sähköpostisi. Olet saanut Valkeakosken Sanomilta kyseiseen osoitteeseen kirjautumiseen ja Sanoma-tiliin liittyvän sähköpostin. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, ettei se ole päätynyt roskapostikansioon.

Jos sähköpostiosoite on oikea, kokeile kirjautua ulos. Kirjaudu uudestaan sisään ja klikkaa kirjautumisikkunasta ”Ota Sanoma-tili käyttöön täällä” -linkkiä. Toimi tässä jutussa ylempänä olevien ohjeiden mukaan.

Mistä saan apua?

Löydät lisätietoa kirjautumisesta ja Sanoma-tilin käyttöönotosta osoitteesta oma.sanoma.fi/lisatietoa.

Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai muissa Sanoma-tiliin liittyvissä asioissa, Valkeakosken Sanomien asiakaspalvelu auttaa sinua numerossa 010 700 4990 arkisin kello 8–17.

Voit hoitaa Sanoma-tiliisi ja tilaukseesi liittyviä asioita osoitteessa oma.sanoma.fi.

Asiakaspalvelu on ruuhkautunut, ja ruuhkaa puretaan parhaillaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset