Vuoden helmijutut: Loma-aika vaihtui arkeen ylijäämäruuan jakelussa Valkeakoskella: Laatikkokaupalla kauppojen pois antamaa ruokaa lähti Toivon talolta koteihin - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Vuoden helmijutut: Loma-aika vaihtui arkeen ylijäämäruuan jakelussa Valkeakoskella: Laatikkokaupalla kauppojen pois antamaa ruokaa lähti Toivon talolta koteihin

Valkeakosken Sanomat julkaisee pääsiäisen aikaan helmijuttuja tämän ja viime vuoden varrelta. Tämä juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 8.1.2019.

Riitta Laine Toivon talolta kertoo, että muutama styrox-laatikollinen elintarvikkeita lähti nopeasti tarvitsijoiden matkaan maanantaina. 40 minuutin päästä kaupan ruokaa oli jäljellä enää yksi laatikollinen.

22.4.2019 15:00

Loppiaisen jälkeinen arki osoitti, että ilmaiseksi jaettavalla kauppojen ylijäämäruualla on myös vuonna 2019 Valkeakoskella kova kysyntä.

–Näitä täysinäisiä laatikoita oli kymmeneltä neljä, viisi. Nyt kello 10.40 on enää tämä yksi laatikollinen, esitteli keittiöapulainen Riitta Laine Valkeakosken seurakuntatalolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos