Kerhomajalta poistettiin iso väliseinä kahden kentän välistä – Valkeakosken halleissa on nyt kolme täysimittaista tenniskenttää - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Tältä näyttää, kun Kerhomajalta poistettiin iso väliseinä kahden kentän välistä – Valkeakosken halleissa on nyt kolme täysimittaista tenniskenttää

Valkeakosken Tennistuen iso remontti Kerhomajalla on valmis. Nyt hallista löytyy kaksi täysimittaista tenniskenttää ja Lotilan hallista yksi.

Kerhomajan uudella tenniskentällä olivat tiistaina aamupäivällä vakiovuorollaan pelaamassa Pauli Hietamäki, Pekka Kärkkäinen, Tuomo Heinonen ja Jukka Lähteenmäki. – Tämä on lähin hyvä halli ja sopivan matkan päässä. Uusin valoihin ei kiinnitä huomiota, eli nehän ovat silloin hyvät, Akaan ja Lempäälän miehet tuumivat, keskellään Valkeakosken Tenniksen puheenjohtaja Tuomas Männistö.

8.10.2019 21:00

Valkeakosken Tennistuki hankki jo vuonna 1992 Kerhomajan hallista 700 neliön tenniskentän Wareena-jäähallin puoleisesta päädystä. Tämän vuoden keväänä myös toinen saman kokoinen 700 neliön halliosa siirtyi Tennistuen omistukseen.

Hallin entisessä monitoimiosassa pelattiin viime vuosina lähinnä salibandya ja sulkapalloa. Pelitila kuului Kerhomajan Liikuntapisteen kuntosaliyrittäjä Mika Kormanolle, jonka kanssa Tennistuki teki kaupat keväällä. Kormanolle jäi Kerhomajan hallin toisesta päädystä vielä 700 neliötä tilaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos