Moporalli pyöräteillä on jatkuva ongelma Valkeakoskella - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Vauhdikas moporalli hirvittää Urheilukadun naapureita, ongelma on jatkunut vuosikausia kaupungin toimista huolimatta – ”On mopoilijan välinpitämättömyyttä, jos ei välitä liikennemerkeistä”

Urheilukatu on selvästi merkitty pyörätieksi, mutta moporalli kadulla on jatkunut siitä huolimatta vuosikausia. Naapureita turhauttaa, mutta muutosta ei kuulu. Selvitimme, mitä mopo-ongelman ratkaisemiseksi tehdään.

Vuosikausia Putaansillalta Urheilukadulle jatkunut moporalli kuumentaa tunteita joka kesä. Ongelmia mopoilijoiden kanssa on ympäri Valkeakoskea. Mopojen liikkuminen kevyen liikenteen väylillä on sallittu ainoastaan, jos siitä erikseen ilmoitetaan kuvassa näkyvällä lisäkilvellä.

19.7.2019 10:30

Mopoliikenne Urheilukadulla kuohuttaa tunteita kesäisin. Alueen asukkaat ovat jo vuosikausien ajan joutuneet jakamaan kevyelle liikenteelle rajatun kadunpätkän mopoilijoiden kanssa. Viime vuosina mopoilu Urheilukadulla on lisääntynyt entisestään ja liikenteen sekaan ovat tulleet myös kevarit ja mopoautot. Vauhti kevyenliikenteen väylällä vain kasvaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset