Äitienpäivän gallup: Kysyimme, millainen äiti on ja mitä äiti merkitsee - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

”Äiti on antanut meidän tehdä omat virheemme” – Kysyimme katugallupissa, millainen äiti on ja mitä äiti merkitsee

Tänään vietetään äitienpäivää. Teimme gallupkierroksen ja kysyimme, millaisia terveisiä kadulla kulkijat lähettäisivät äidille ja mitä äiti heille merkitsee.

Aamos Hietalan äiti on Laura Hietala ja tämän äiti puolestaan Anna-Leena. Lue jutusta, mitä Aamos ja Laura ajattelevat äideistään.­

12.5.2019 9:00

Laura Hietala: ”Kuopiossa asuva äitini on perusäiti. Hän on aina ollut läsnä ja auttanut tarvittaessa. Äiti on antanut minulle ja sisaruksilleni tilaa, eikä ole puuttunut liikaa asioihimme. Hän on antanut meidän tehdä omat virheemme, joista olemme oppineet. Äiti on iso osa elämääni, tuki ja turva. Hän pitää vieläkin meistä huolta, vaikka olemme lähteneet kotoa kauan aikaa sitten. Äidin puoleen voi aina kääntyä. Vaikka hän ei pystyisi konkreettisesti auttamaan, hän antaa lohdutusta. Äidin kautta olen osa isoäidin ja isoisoäidin jatkumoa. Äiti kertoo heidän ohjeistaan, joita voin toivottavasti viedä itsekin eteenpäin. Äiti on esimerkiksi sanonut, että ’kyllä Luoja omistaan huolen pitää’, ja että ’kyllä asiat järjestyvät’. Ja niinhän se on. Äidille haluan sanoa, että hän on mielessäni, vaikka asuu kauempana. Kiitos, että olet aina valmis tarvittaessa auttamaan – hyppäämään vaikka ex tempore junaan, jos tarvitaan lastenhoitoapua. Kiitos, että olet kasvattanut minusta ja sisaruksistani järki-ihmisiä.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset