Tietotien lukion abit kannettiin pois koulusta riemumielin ja opinahjo sai lähteviltä hyvät arvosanat: ”Hyvä yhteishenki, kaikki tuntevat toisensa” – Katso tästä penkkarien kuvakavalkadi ja video! - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Tietotien lukion abit kannettiin pois koulusta riemumielin ja opinahjo sai lähteviltä hyvät arvosanat: ”Hyvä yhteishenki, kaikki tuntevat toisensa” – Katso tästä penkkarien kuvakavalkadi ja video!

Torstaina koitti Tietotien lukion abiturienteille viimeinen koulupäivä ja abiajelu. Illalla oli edessä juhlat Linnossa ja ensi viikolla vielä abiristeily, ennen kuin lukuloma alkaa kohti kirjoituksia.

Tietotien lukion abit olivat torstaina vielä aamupäivällä yhdessä koulun juhlahumussa, ja puoliltapäivin heidät kannettiin penkkariajelulle.

6.2.2020 15:50 | Päivitetty 6.2.2020 17:05

Tietotien abit Jero Vainio ja Luukas Niittyaro, penkkarien kardinaali ja piispa, kuvailivat lukiota rankaksi mutta reiluksi.

– Juuri tällä hetkellä on hiukan tyhjän tuntuinen fiilis, kun koulunpenkille ei enää tarvitse palata, Niittyaro tuumasi.

Katja Kaukonen ja Atte Niemi pitivät abien päivää mahtavana.

– Tässä lukiossa on ihanat ja ammattitaitoiset opettajat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset