15 vuotta sitten Marko Lehojärvi uskoi, että saisi leipomon kannattamaan: se alkoi menestyä kolmen vuoden tappioiden jälkeen

Nyt valkeakoskelainen Hakafood valmistaa satoja tuhansia kakkuja, ja tonneittain muita leivonnaisia suomalaisille markkinoille. Ruotsin markkinoiden valloitus alkoi tänä vuonna.

Annika Franssila
15 vuotta sitten Marko Lehojärvi uskoi, että saisi leipomon kannattamaan: se alkoi menestyä kolmen vuoden tappioiden jälkeen

Matti Roukala on valmis jatkamaan isäpuolensa Marko Lehojärven työtä siten aikanaan. Heidän lisäkseen perheyrityksessä työskentelee Marja-Liisa Pöntiö-Lehojärvi.

Moni tietää, että entisen Kotileivän tiloissa Lumikorvessa pyörii edelleen leipomo. Harvempi tietää, että parhaimmillaan äitienpäiväksi paikassa leivotaan nelisenkymmentä tuhatta äitienpäiväkakkua. Tai että Hakafood tuuppaa maailmalle vuosittain parisataa…


Haluatko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Valkeakosken Sanomat tästä.


Etusivullamme juuri nyt: