Nuorten SM-hiihdot tuovat Valkeakoskelle lajin tulevat huiput – Hakan Akseli Vuorinen, 27, saattaa olla jopa historian nuorin SM-kilpailunjohtaja

”Kisat tulevat näkymään kaupunkikuvassa viikonloppuna paljon”, Valkeakosken Hakan Akseli Vuorinen kertoo. 27-vuotias palomies toimii kenties lajin historian nuorimpana kisanjohtajana, kun Korkeakankaalla järjestetään 10.–12. maaliskuuta nuorten SM-hiihdot.

Valkeakosken Hakan Akseli Vuorinen ehti hiihtää kymmenen kilometrin lenkin Korkeakankaalla ennen Valkeakosken Sanomien haastattelua. Nykyään hän keskittyy kisoissa enemmän järjestäjän ja teknisen asiantuntijan roolin kuin kilpailemiseen: ”Minulla on vielä oma aktiiviura ja kilpailijan näkökulma hyvin muistissa. Pystyn tekemään tiukkojakin ratkaisuita, jos tarvis.”

5.3. 17:00 | Päivitetty 9.3. 18:52

Maaliskuussa Valkeakoskella voi nähdä suomalaisen hiihdon tulevia kärkinimiä, kun Korkeakankaan hiihtokeskuksella järjestetään nuorten SM-hiihdot.

Kilpailunjohtajana toimii Valkeakosken Hakan Akseli Vuorinen, 27, joka on mahdollisesti kaikkien aikojen nuorin kilpailunjohtaja vastaavan kokoluokan maastohiihtokisoissa Suomessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos