Jalkapallolupaus Valtteri Lehtomäki, 14, aikoo lajissa niin pitkälle kuin pääsee – Kärjenniemessä asuva tunnollinen harjoittelija on huomattu jo maajoukkuetasolla

Maajoukkueleiri kirkasti nuorelle valkeakoskelaiselle urheilijalle, miten huipputasolla kaiken tekemisen pitää olla laadukasta ja treenit pitää tehdä tarkasti. Valtteri Lehtomäki on jättänyt treenit väliin omasta halustaan vain kerran: kun häneltä leikattiin umpisuoli.

Valtteri Lehtomäki lähti elämänsä ensimmäisiin jalkapalloharjoituksiin 3-4-vuotiaana isoveljensä perässä Valkeakosken nappulaliigassa. Ilveksessä hän on pelannut vuodesta 2016 alkaen. Palloliitossa maajoukkuetoiminta alkaa 14-vuotiaana, ja Lehtomäki valittiin mukaan vuoden ensimmäiselle maajoukkueleirille.

26.2. 9:00

14-vuotias kärjenniemeläinen Valtteri Lehtomäki oli helmikuussa mukana alle 15-vuotiaiden poikien jalkapallon maajoukkueleirillä Eerikkilässä. Pääsy maajoukkueleirille kolmenkymmenen ikäluokkansa parhaan joukkoon on kova saavutus. Pirkanmaalta leirille pääsi vain kolme nuorta, kaikki Lehtomäen tavoin Tampereen Ilveksestä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos