Vakava onnettomuus futsal-pelissä Valkeakoskella, kun Ilveksen pelaaja liukastui päin betonista palkkia liikuntahallilla – Kaupunki tilaa pylväisiin pehmusteet

Vaaranpaikkoja on kaikissa Valkeakosken liikuntahallin kanssa saman ikäluokan halleissa. Tulevaisuudessa Valkeakosken sisäliikuntalajien turvallisuus paranee, kun Sorrilan yhtenäiskouluun rakennetaan uusi liikuntasali.

Valkeakosken liikuntahallissa huolta herättävät lajista riippuen kentän reunan ja seinän väliin jäävän turva-alueen pienuus. Päädyn betonipilareihin aiotaan nyt tilata pehmusteet.

Viime viikolla pelatussa 2. divisioonan Walkiakoski Futsal Teamin (WFT) ja Ilveksen välisessä futsalpelissä nähtiin vakava tapaturma, kun Ilveksen pelaaja liukastui päin seinän betonista palkkia.

Ilveksen joukkueen valmentaja Mikko Koivuniemen mukaan onnettomuudessa kyse oli monen pieleen menneen asian summasta: kovavauhtisessa pelissä pelaaja liukastui ja betonipalkki sattui olemaan juuri pelaajan kohdalla. Päähän kohdistunut kova isku on aina hengenvaarallinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos