FC Hakan pitkäaikaisin pelaaja Henri Malundama jatkaa Valkeakoskella

FC Haka on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Henri Malundaman kanssa.

Henri Malundama on suhteellisen tyytyväinen kuluneeseen kauteen henkilökohtaisella tasolla. Puolustaja kokee, että hänellä on yhä annettavaa Hakalle. Kuva heinäkuulta.

21.11. 17:54

Jo seitsemän kautta jalkapalloseura FC Hakaa edustanut puolustaja Henri Malundama, 27, jatkaa yhä Valkeakoskella. Haka on tehnyt luottopuolustajansa kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Nykyjoukkueesta Malundama on Hakassa pisimpään pelannut pelaaja.

Hakan päävalmentajan Teemu Tainion mukaan Malundama on todella arvostettu pelaaja pukukopissa. ”Hän on kehittynyt joka vuosi ja on pelaaja, jolta tietää mitä saa.”

Malundama halusi jatkaa Valkeakoskella, koska seurajohto ja valmennus halusivat hänet pitää. ”Seura on ottanut isoja askeleita eteenpäin siitä, kun olen tullut ekaa kertaa Tehtikselle. Olen todella ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana tässä tarinassa.”

Hakan sopimuspelaajat kaudelle 2023:

Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Janne-Pekka Laine, Vigori Gbe, Stavros Zarokostas, Logan Rogerson, Eero-Matti Auvinen, Tino Purme, Konsta Mervelä, Thomas Saarinen, Oiva Laaksonen, Felix Lehtinen, Anthony Herbert, Tuure Siira ja Henri Malundama.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos