Valkeakosken Hakan Aaro Aho raivaa veljelleen Rauli Aholle tietä suunnistuksen huipulle – ”Minulla on vahva luotto, että vuonna 2025 olemme MM-kotikisojen vahvin joukkue”

Pitkään aikaan Valkeakosken Hakassa ei ole suunnistanut pääsarjan kärkeä – ennen kuin nyt. Ahon suunnistavat veljekset ovat sitoutuneita pieneen kasvattajaseuraansa ja tähtäävät suunnistusmaailman korkeimmalle huipulle.

”En ole koskaan kokenut, että meidän veljien välillä olisi negatiivinen kilpailutilanne”, Valkeakosken Hakan suunnistaja Aaro Aho (vas.) toteaa pikkuveljestään Rauli Ahosta. Molemmilla on pitkälti sama kisakalenteri, mutta erojakin löytyy: syksyllä Aaroa odottaa Sveitsin maailmancup, Raulia puolestaan nuorten MM-kisat Portugalissa. Veljekset kuvattiin Kaupin urheilupuistossa Tampereella.

Valkeakosken Hakan suunnistavat veljekset Aaro Aho ja Rauli Aho saapuvat haastatteluun juoksemalla. Tampereella opiskelevat veljekset jakavat Kalevassa soluasunnon, josta on noin kilometrin mittainen matka Kaupin urheilupuistoon.

”Tuli vähän kiire”, Aaro Aho selittää urheilijoiden lepopäivän lenkkiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos