Janne-Pekka Laine jatkaa FC Hakassa: ”Ensi kaudella parhaimpia keskikenttäpelaajia” – Koskilainen Oiva Laaksonen siirtyy loppukaudeksi toiseen seuraan

Hakan oma kasvatti Oiva Laaksonen on saanut FC Hakassa vain vähän peliaikaa ja siirtyy loppukaudeksi toiseen seuraan.

Hakan Janne-Pekka Laine pallon kimpussa HJK-ottelussa elokuussa 2022.

6.9. 14:23

Koskilaisseura FC Haka ja keskikenttäpelaaja Janne-Pekka Laine, 21, ovat sopineet vuoden jatkosopimuksen. Päävalmentaja Teemu Tainio uskoo, että ensi kaudella Laine nousee miesten jalkapalloliigan keskikentän huippujen joukkoon.

"Haluamme kehittää pelaajia pitkäjänteisesti. Tällä kaudella Jape on ollut isossa roolissa, ja nuorella pelaajalla tulee väkisin kauden aikana tasonheittelyä. Olen varma, että Jape lyö ensi kaudella itsensä liigan parhaimpien keskikenttäpelaajien joukkoon”, Tainio sanoo tiedotteessa.

Tällä kaudella Laine on toiminut Hakan keskikentän kapellimestarina. Pelinrakentamisen lisäksi hän on ilahduttanut kannattajia potkutekniikallaan. ”Uralla tavoite on päästä pelaamaan kovempiin sarjoihin ja kehittyä pelaajana jatkuvasti”, Laine kertoo tiedotteessa.

Kaudella Laine on pelannut kaikkiaan 20 ottelussa, joissa hän on tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt kolme.

Keskikenttäpelaajan isä Heikki-Jussi Laine pelasi aikoinaan Hakassa ja heillä on yhä sukua Valkeakoskella.

Valkeakosken Sanomat kuvasi laitahyökkääjä Oiva Laaksosen Tehtaan kentällä vuoden 2021 toukokuussa.

Laaksonen loppukaudeksi toiseen seuraan

Kuluvalla kaudella miesten jalkapalloliigassa vähäiselle peliajalle jäänyt valkeakoskelainen Oiva Laaksonen, 18, siirtyy Hakasta loppukaudeksi Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan (HJS).

HJS pelaa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla eli Kakkosessa ja taistelee tiukasti noususta Ykköseen. Pian 19 vuotta täyttävästä Laaksosesta HJS toivoo lisävahvistusta hyökkäykseensä.

Laaksonen lähtee HJS:aan hakemaan peliaikaa Kolmosessa pelaavaa Haka-akatemiaa kovemmalta tasolta. ”Loppukauden tavoitteet ovat päästä tekemään tehoja ja nostaa HJS Ykköseen”, Laaksonen kertoo Hakan tiedotteessa.

Oiva Laaksosen isä Marko Laaksonen toimii FC Hakan hallituksen puheenjohtajana.

Oikaisu 6.9.2022 kello 21.38: Jutun alussa oli alun perin väärän pelaajan kuva. Kuva on nyt vaihdettu Janne-Pekka Laineen kuvaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos