Kuvagalleria: Pallo-Sepot taisteli tiensä Kolmosen kärkikahinoihin, mutta tappio Tehtiksellä murskasi haaveet sarjanoususta - Urheilu - Valkeakosken Sanomat

Kolmosessa pelaavan Pallo-Sepot 44:n kausi päättyy viikon päästä lauantaina, kun joukkue kohtaa lohkonsa kärkijoukkueen TamUn Tampereella: ”Me menemme pelaamaan hyvällä sykkeellä ja ilon kautta”, koskilaisjoukkueen toinen valmentaja Pasi-Pekka Mäkinen sanoo.

Hienon kauden pelannut Pallo-Sepot taisteli tiensä Kolmosen kärkikahinoihin, mutta tappio Tehtiksellä murskasi haaveet sarjanoususta – Katso kuvat viimeisestä kotiottelusta

Miesten Kolmosessa pelaavan koskilaisjoukkueen viimeisessä kotipelissä kysyimme katsojilta, mikä heidän mielestään on ollut kuluneen kesän sykähdyttävin jalkapallohetki. Jätimme myös jäähyväisiä tutuille kasvoille kentän laidalta.


1.10. 6:00

Pallo-Sepot-44:n ja Haka-junioreiden yhteisjoukkueen kausi miesten Kolmosessa on sujunut hienosti. Joukkue nappasi lohkonsa runkosarjassa toisen sijan ja tulee sijoittumaan kärkikolmikkoon myös runkosarjan jatkoksi pelattavassa yläloppusarjassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset