Katso kuvat Valkeakosken Koskenpoikien ottelusta 2021 - Urheilu - Valkeakosken Sanomat

Koskenpoikien peli houkutteli Apialle sisukkaita katsojia, joita kurja keli ei lannistanut – Näin joukkueella nyt menee: ”Sellaisia maaleja ole nähty Englannin liigassakaan”

Jalkapallon Miesten Nelosessa pelaava Valkeakosken Koskenpojat on taistellut tiensä lohkonsa yläsarjaan. Jututimme joukkueen ottelussa sisukkaita katsojia, joita rankkasadekaan ei estänyt saapumasta paikalle.

Adam Younes (vas.), Amira Younes ja Aleksi Palolampi sekä Jukka ja Raija Mattila (takana) tulivat seuraamaan VaKP:ssä pelaavan sukulaisen ottelua. –Olemme ahkeria penkkiurheilijoita, Mattilat murjaisevat.

12.9. 19:38

Valkeakosken Koskenpoikien (VaKP) jalkapallojoukkueen kausi Miesten Nelosessa on sujunut mallikkaasti. Joukkue nappasi lohkonsa kolmannen sijan, jonka ansiosta pelaajat pääsevät nyt jakamaan otteluita lohkon yläloppusarjassa.

–Pientä alkukangerrusta lukuun ottamatta pelit paranivat koko ajan. Teimme maaleja eniten sarjassa. Olen tyytyväinen joukkueeseen, VaKP:n päävalmentaja Kari ”Kalle” Myyrä kertaa kulunutta kautta ja jatkaa:

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset