FC Haka ei ole tehnyt heinäkuussa vielä yhtään maalia – Mistä kiikastaa, päävalmentaja Teemu Tainio? ”Pelkkää hyökkäystä ei voi syyllistää” - Urheilu - Valkeakosken Sanomat

FC Haka ei ole tehnyt heinäkuussa vielä yhtään maalia – Mistä kiikastaa, päävalmentaja Teemu Tainio? ”Pelkkää hyökkäystä ei voi syyllistää”

Valkeakosken Haka on tällä hetkellä Veikkausliigassa sijalla 10. Tilastot puhuvat karua kieltään: 13 ottelua, joista häviöitä kahdeksan, tasapelejä kolme ja voittoja kaksi. Tehtyjä maaleja kymmenen, toiseksi vähiten koko Veikkausliigasta. Mikäli peli ei parane, putoaminen Ykköseen voi olla lähellä.

FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio myöntää, että joukkueen tämänhetkinen pistesaldo ei tyydytä.

30.7. 14:21 | Päivitetty 30.7. 14:24

FC Haka ei ole tehnyt maalia sitten kesäkuun eikä voittanut peliä toukokuun jälkeen. Mistä kiikastaa, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio?

–Kyllähän nämä on sellaisia tilastoja, jotka aiheuttavat huolta. Paikkoja ollaan saatu, mutta maaleja ei olla onnistuttu niistä riittävällä prosentilla tekemään. Kotkassa esimerkiksi meillä oli 19 kulmaa ja paljon paikkoja, mutta ei maaleja. Treenikentillä hiotaan kuvioita, niin toivottavasti alkaa osumaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset