Pauli Jussila on gradua vaille valmis kauppatieteiden maisteri, mutta päätyö löytyykin jalkapallosta – valmentaja pitää huolta Hakan maalivahdeista - Urheilu - Valkeakosken Sanomat

Pauli Jussila on gradua vaille valmis kauppatieteiden maisteri, mutta päätyö löytyykin jalkapallosta – valmentaja pitää huolta Hakan maalivahdeista

Gradua vaille valmis kauppatieteiden maisteri viihtyy valmennustyössä Tehtaan kentällä.

– Santeri Aaltonen ja Joonas Immonen ovat hyväpotkuisia. Pelinavaaminen kuuluu vahvuuksiin. Kummallakaan ei ole heikkouksia. Joonakselle keskityspalloihin ja ylipäätään ilmapalloihin on tullut parannusta. Santeri on vähän isompi ja vahvempi, Joonas taas nopeampi jaloistaan, Pauli Jussila keskellä kuvailee Hakan veräjänvartijoita.

27.4.2019 12:00

Pauli Jussila, 27, on toiminut Hakan edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana kesästä 2017 lähtien. Millainen porukka on nyt kasassa?

– Hakalla on iskukykyinen joukkue, jossa on tasaisesti laatua maalista kärkeen asti. Täällä ei välttämättä ole sellaisia nimimiehiä kuin AC Oululla. Joka paikalle on hyviä pelaajia, Jussi katselee ympärilleen Tehtaan kentän harjoituksissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset