Äänestys sai huikean suosion – Tulos kertoo siitä, miten paljon palveluja arvostetaan

Valkeakosken Sanomat kysyi lukijoiltaan kaupungin parasta lounaspaikkaa. Ääniä annettiin ennätysmäärä.

Valkeakosken parhaan lounaspaikan äänestys sai häkellyttävän suosion. Olemme puuhanneet lehtemme verkkosivuille monenlaisia äänestyksiä, ja etukäteen on vaikea tietää, miten paljon ne lukijoitamme kiinnostavat. Muutama sata ääntä on jo iso saalis Valkeakosken kokoisella levikkialueella. Kun lounaspaikkaäänestykseen tuli puolessa päivässä lähemmäs tuhat ääntä ja kahdessa päivässä jo pitkälti toista tuhatta, oli selvää, että tämä on yksi kiinnostavimmista äänestyksistämme ikinä. Kaikkiaan ääniä annettiin yli 1 700.

Suosio kertoo toivottavasti siitä, miten tärkeinä koskilaiset pitävät palveluitaan. Voittaja, sijoittuneet sekä kaikki yrittäjät voivat olla tyytyväisiä siitä, että ovat löytäneet tavan palvella asiakkaitaan sekä sopivalla tuotteella että sopivalla hinnalla. Se ei ole itsestään selvää, sillä välillä yritysten tie Valkeakoskella voi olla kivinen. Viime kuukausina moni liike on sulkenut ovensa lopullisesti.

Toivottavasti palvelujen arvostus näkyy myös teoissa. Kahvilat, ravintolat, pienet ja suuret kaupat – ne ovat kaikki osa sitä elävyyttä, mikä tekee Valkeakoskesta viihtyisän kaupungin. Palvelut säilyvät vain, jos me mahdolliset asiakkaat käytämme niitä.

Kirjoittaja on Valkeakosken Sanomien päätoimittaja

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos