Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona – Valkeakoskella voi äänestää kolmessa paikassa

Jos oma ehdokas on vielä löytymättä, tarjolla on paljon apua.

Eduskuntavaalien varsinaiseen vaalipäivään on aikaa kaksi viikkoa. Ennakkoäänestys alkaa jo tämän viikon keskiviikkona 22. maaliskuuta, ja se jatkuu 28. maaliskuuta asti. Valkeakoskella voi äänestää ennakkoon kolmessa paikassa: Tietotien lukiolla, kaupungintalolla sekä Pääkirjasto Valon lehtisalissa Torikeskuksen toisessa kerroksessa. Ennakkoon voi äänestää missä tahansa yleisessä ennakkoäänestyspaikassa, myös muualla kuin omassa kotikunnassa.

Valkeakoskella on tällä kertaa ehdolla kymmenen henkilöä yhdeksästä eri puolueesta. Esitimme kaikille paikallisille ehdokkaille samat kysymykset, ja osa vastauksista on jo julkaistu verkkopalvelussamme osoitteessa valkeakoskensanomat.fi. Loputkin julkaistaan tulevina päivinä, ja koosteen vastauksista voi lukea myös torstain 23. maaliskuuta paperilehdestä. Verkossa esittelyt julkaistaan aakkosjärjestyksessä.

Jos oma ehdokas on vielä hakusessa, päätöksentekoon on tarjolla paljon apua. Seitsemän paikallisen ehdokkaan vaalipaneelin voi katsoa Valkeakosken Sanomien verkkosivuilta. Vinkkiä saa myös Sanoman vaalikoneesta verkkosivuiltamme.

Kirjoittaja on Valkeakosken Sanomien päätoimittaja

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos