”Kävi kuitenkin niin kuin isommissakin piireissä, että vasemmisto ja oikeisto lyöttäytyivät yhteen”, kirjoittaa Evankeliumi eläväksi -ryhmän kirkkovaltuutettu

”Jos ei oteta kantaa asiaan, on sekin mielipide”, kirjoittaja viittaa Valkeakosken kirkon kohtalosta käytävään keskusteluun.

Valkeakosken kirkon 50-vuotispäivää vietettiin parinsadan ihmisen joukolla joulukuussa 2019 suljetun ja aidatun kirkon edessä.

8.6. 14:16

MIELIPIDE. Mielipidekirjoittaja muistuttaa, ettei rakennuslautakunta ole ottanut kantaa kirkon purkamiseen. Näin kirjoitettiin Valkeakosken Sanomissa 2.6.2022.

Kirkon kohtalosta puhuttaessa voidaan käyttää sanaparia säilyttää /purkaa tai puoltaa / vastustaa. Jos ei oteta mitään kantaa asiaan, on sekin eräänlainen mielipide. Tarkoittaahan se sitä, ettei lautakunta halua valittaa tai nostaa asiaa esille, vaikka kirkon puolesta / vastaan puhuttaisiin kuinka yksipuoliseen sävyyn tahansa. Ulla Karppilan käyttämä ilmaus” myönteinen kanta” edustaa hänen / lukijan tulkintaa rakennuslautakunnan tekstistä. Karppila ei käytä sellaista ilmausta, että lautakunta olisi ottanut kantaa kirkon purkamiseen. Tämä väittämä on väärä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos