Mitä haluat kysyä ehdokkailta aluevaalien paneelikeskustelussa?

Valkeakosken Sanomat järjestää vaalipaneelin 17. tammikuuta

10.1. 8:00

Kaikkien aikojen ensimmäisten aluevaalien ennakkoäänestys alkaa tämän viikon keskiviikkona 12. tammikuuta. Ennakkoäänestysaikaa on 18. tammikuuta asti, ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23. tammikuuta. Silloin selviää, ketkä Valkeakoskelta ja Pirkanmaalta valitaan 79 aluevaltuutetun joukkoon.

Valkeakosken Sanomat järjestää valkeakoskelaisten äänestyspäätöksiä helpottamaan paneelikeskustelun. Mukaan on kutsuttu edustajat kaikista ryhmistä, jotka ovat asettaneet valkeakoskelaisia ehdokkaita. Paneeli järjestetään toiseksi viimeisenä ennakkoäänestyspäivänä, maanantaina 17. tammikuuta. Koronatilanteen vuoksi tilaisuus järjestetään ilman yleisöä, ja sen voi katsoa suorana lähetyksenä tai tallenteena Valkeakosken Sanomien verkkosivuilla.

Jotta paneelin sisältö vastaa mahdollisimman hyvin lukijoidemme tarpeita, kysymmekin nyt teiltä: Mitä haluat kysyä panelisteilta? Keräämme lukijoiden kysymyksiä ja esitämme niistä mahdollisimman monta paneelikeskustelun aikana. Voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla suoraan päätoimittajalle osoitteeseen mari.tuohiniemi@sanoma.com. Tai voit jättää kysymyksesi tämän pääkirjoituksen kommentteihin.

Sovitaanko, että aluevaaleissa pyritään parempaan tulokseen?

Moni on kantanut huolta tulevien vaalien äänestysaktiivisuudesta. Kuntavaaleissa Valkeakosken äänestysprosentti jäi Pirkanmaan alhaisimmaksi. Sovitaanko, että aluevaaleissa pyritään parempaan tulokseen?

Kirjoittaja on Valkeakosken Sanomien päätoimittaja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos