Tays, terveydenhuollon helmi: ”Henkilökunnasta käydään entistä kovempaa taistelua”, kirjoittaa Mikko Nurmo - Puheenvuoro - Valkeakosken Sanomat

Tays, terveydenhuollon helmi: ”Henkilökunnasta käydään entistä kovempaa taistelua”, kirjoittaa Mikko Nurmo

Perussuomalaisten aluevaaliehdokas Mikko Nurmo muistuttaa, että erikoissairaanhoidon resurssi on turvattava myös tulevaisuudessa.

4.1. 10:19

MIELIPIDE. Aluevaaliehdokkaat vannovat lähipalveluiden nimeen. Lähipalvelut on kaikki säilytettävä, niitä on parannettava ja niitä on jopa lisättävä, ainakin oman asuinkunnan alueella. On unohtunut että nyt käydään aluevaalit ja alueena on koko Pirkanmaa. Terveyspalveluita tulee tarkastella kokonaisvaltaisesti, ei vain oman kotikylän perspektiivistä. Lähipalvelut ovat tärkeitä, mutta kun tosi on kyseessä vaikkapa infarktin, syövän tai tekonivelen muodossa, saavat lähipalvelut jäädä ja erikoissairaanhoito kutsuu TAYS:in eri yksiköissä. Hädän hetkellä TAYS palvelee meitä kaikkia pirkanmaalaisia ja muidenkin maakuntien asukkaita ja näin pitää ollakin. Erikoissairaanhoidon resurssi on turvattava, jotta siellä jatkossakin on osaava henkilöstö ja asianmukaiset tilat ja laitteet.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos