Mielipide: ”Miksi palloiluhallista ei saman tien tehdä kunnollista täysimittaisine kenttineen ja katsomoineen? - Puheenvuoro - Valkeakosken Sanomat

”Miksi palloiluhallista ei saman tien tehdä kunnollista täysimittaisine kenttineen ja katsomoineen?

Kirjoittajan mielestä uusi palloiluhalli voitaisiin sijoittaa Saharan paikalle tai vanhan Naakan koulun tontille. Havainnekuvassa Kerhomajan palloiluhalli.­

18.5.2019 15:00

MIELIPIDE Nyt joudutaan sitten odottelemaan hallia, jossa pystytään reenaamaan jalkapalloa. Vaikka vähän harmaata aluetta hipoen se yritettiin äkkiä saada juntattua Kerhomajalle, niin vuonna 2020 ehkä sitten monet juniorit pääsevät ottamaan siitä kaiken irti.

Muistaakseni Kerhomaja valittiin sijainniltaan uuden hallin tyyssijaksi muun muassa lämmityksen helppouden vuoksi: hönkä saataisiin mukavasti Wareenasta. Mutta nyt lehteä lukiessa todettiin, että kaukolämpöhän sinne tulee mitä ilmeisimmin?

Aina ei tarvitsisi mennä perä edellä puuhun ja voivotella myöhemmin.

Sahara on niin huonossa hapessa, että uusintaa vaatisi sekin. Koko futishalli olisi voitu siihen rakentaa tai vaikkapa vanhan Naakan koulun tontille? Saharaanhan vähintään se 500 000 euroa menee tekonurmen kunnostukseen nykydirektiiveineen.

No nyt kun hallia touhutaan kovalla kiireellä ja sillä kuitenkin on 30 vuoden elinkaari, miksei siitä sitten tehdä saman tien kunnollista täysmittaisine kenttineen ja kunnon katsomoineen? Silläpä saataisiin rahoille katetta ja varmaankin lisää käyttöastetta. Aina ei tarvitsisi mennä perä edellä puuhun ja voivotella myöhemmin.

Tehtistäkin tarjottiin jo mahdollisilla lämmityksen maksamisilla kaupungin käyttöön, mutta kuitenkin pitäisin Saharan kunnostamista etusijalla. Tai kohta meille ollaan jo hivuttaen myymässä koko Tehtaan kenttää, vaikka Apiakin jo toki löytyy, eikä senkään kunnossapitoa jouda unohtaa. Onhan se sentään kaupungin kenttä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset