MainosMesimarjasi

Huippu työpaikka hoitoalalla: ”Voin lämpimästi suositella”

Ikäihmisten palveluita, kuten kotihoitoa, tarjoava Mesimarja Valkeakoskella on monen tyytyväisen hoitoalan ihmisen lämminhenkinen työpaikka. Työntekijät arvostavat joustavuutta työajoissa ja läsnäolon kulttuuria työyhteisössä.

Heidi Pekkasen mukaan Mesimarjan arkityössä parasta on asiakkaiden kohtaaminen.


19.9.2022 14:46

Valkeakoskella asuva 29-vuotias Heidi Pekkanen on 5-vuotiaan lapsen äiti, joka parhaillaan rakentaa puolisonsa kanssa omakotitaloa.

"Arjessa on paljon liikkuvia osia, joten on hienoa, että omat työvuorot pystyy sumpli maan arjen muihin palasiin sopiviksi”, Heidi kehuu. Hän työskentelee Mesimarjassa lähihoitajana.

"Hoitoalalla olen jo ehtinyt kokea monenlaista työnantajaa. Mainospuheet saattavat olla hienojakin, mutta Mesimarja on ollut ainoa työpaikka, jossa ne ovat myös oikeasti pitäneet paikkansa”, hän iloitsee.

Samaa mieltä on akaalainen 43-vuotias Annamari Revonta, joka on ollut alalla parikymmentä vuotta.

"Halusin pienestä pitäen hoitoalalle, sillä muiden auttaminen on aina ollut minulle tärkeää”, hän kertoo.

Kahden lapsen äitinä Annamari on iloinen, että hän saa suunnitella työvuoronsa itse.

"Nautin vaihtelusta ja olen valinnut työskennellä välillä Mesimarjan muissakin toimipisteissä. Joustavuus oman työn suunnittelussa erottaa Mesimarjan edukseen muista työnantajista”, hänkin toteaa.

Molemmat naiset ovat olleet noin vuoden ajan mesimarjalaisia. Annamari päätyi hakemaan Mesimarjalle töihin yrityksessä työskentelevän tuttavan suosituksesta.

"Enkä ole kyllä katunut, on ollut tosi kiva vuosi!”

Paras työporukka ja pomot

Työyhteisössä tiimihenki on naisten mukaan todella hyvä.

"Meillä on kerran kuussa virkistyspäivä, ja saamme itsekin ehdottaa päiviin tekemistä. Nuo yhteiset päivät ovat ihania”, sanoo Heidi.

"On huippua, että myös yrityksen omistajat Lauri ja Ville osallistuvat päiviin; tekevät ja touhuavat meidän kanssa siellä yhdessä”, kiittelee Annamari.

Yhteys yrityksen johtoon on muutenkin välitön ja avoin.

"Pidän siitä, että heille voi suoraan soittaa, jos on asiaa. Välillä hekin saattavat soittaa, että miten menee ja onko jotain, mitä voitaisiin tehdä paremmin”, hän jatkaa.

"He aidosti välittävät, arvostavat ja kunnioittavat sekä haluavat, että työntekijöillä on hyvä olla”, lisää Heidi.

Mesimarjalla saa itse suunnitella omat työvuorot – työ mukautuukin muun elämän mukana. Kuva: Linda Keränen

Asiakastyössä kohtaaminen antaa paljon

Heidin mielestä parasta arkityössä on asiakkaiden kohtaaminen.

"Asiakkaiden kanssa tulee välillä käytyä hienoja keskusteluja. Asiakkaat myös usein sanovat suoraan palautteen, miten onnellisia ja kiitollisia ovat avusta. Siitä tulee hyvä mieli”, hän toteaa.

"Työhän on todella ihmisläheistä. Yritän aina kohdata asiakkaan lämmöllä ja näistä kohtaamisista saa aina itsekin paljon”, sanoo Annamari.

Toki joskus on kiireisiä päiviä, ja asiakkaiden kanssa voi tulla vaikeitakin tilanteita vastaan.

"En koe silti työtä kuormittavaksi, kyllähän jokaiseen työhön mahtuu kiireisiäkin päiviä. Pääsääntöisesti ehdimme hienosti kaiken ja asiakkaiden kanssa ehtii rupatellakin hyvin”, Annamari kertoo.

Vaikeisiin hetkiin työyhteisöstä löytyy aina tukea.

”Yllättävissä tilanteissa apu on aina lähellä. Voin lämpimästi suositella tätä työpaikkaa”, hän jatkaa.

Teksti: Susanna Korkiatupa

Katso video, millaista on työskennellä Mesimarjalla:

Info

Mesimarjasi Oy

Kotihoitoa, kotisairaanhoitoa ja tehostettua asumispalvelua tarjoava yritys, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 90 hoitoalan osaajaa.

Toimii Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä. Tällä hetkellä avoimia työpaikkoja on tarjolla Tampereella, Akaassa, Nokialla, Pirkkalassa, Valkeakoskella, Ylöjärvellä ja Vesilahdella sekä Hämeenlinnan alueella.

Hakemuksia ei tarvita, ajan voi varata suoraan työhaastatteluun: 045 854 3393 / toimitusjohtaja Ville Vuolukka. Voit halutessasi jättää hakemuksen myös sähköpostitse info@mesimarjasi.fi

Tutustu meihin paremmin:

FB: Mesimarja Kotihoidon kumppani

IG: Mesimarjasi

www: mesimarjasi.fi

Lue myös: