MainosSB Ecommerce

Lähetti hyötyy toimivista työvälineistä – sähköpotkulaudan kyydissä ostosten kuljettaminen on hauskanpitoa

Lue, miten kuvitteellinen lähettiyrittäjä Kalle Kuriiri kuljettaa asiakkaiden ostokset perille asti sähköpotkulaudan kyydissä – ennätysajassa.

Työtä helpottavat sähköpotkulaudan lisäksi tarkkaan valitut lisävarusteet. Niistä tärkein on päätä suojaava kypärä.


9.5.2022 9:44

Kalle Kuriiri* on toiminut lähettinä erilaisille ruoka-annosten ja ostosten kotiinkuljetuksiin erikoistuneille yrityksille jo parin vuoden ajan. Lähetin työssään hän nauttii siitä, että voi tehdä töitä aina kun haluaa ja niin paljon kuin haluaa.

Töitä on erityisen paljon tarjolla muun muassa viikonloppuisin, kun asiakkaat tilaavat paljon ruokaa, mikä sopii opiskelijalle täydellisesti. Kalle pitää aktiivisuutta vaativasta työstä ja reippaana työntekijänä tienaa tehtävissään mukavasti.

Alkuun homma ei maistunut, mutta kun työhön löytyi oikeat välineet, työnteko muuttui mieluisaksi. Vähän aikaa sitten Kalle otti käyttöön sähköpotkulaudan ja siihen lisävarusteet, jotka kaikki hän hankki näppärästi sähkökulkuneuvojen asiantuntijaliikkeestä EVX Storesta.

Ennen sähköpotkulautaan siirtymistä Kalle ehti kuriirin työssään kokeilla erilaisia menopelejä: liikkeelle lähdettiin ensin autosta, sitten kokeiltiin mopoa.

Tavallisella polkupyörällä kulkeminen toimi muuten hyvin, mutta päivät muodostuivat kohtuuttoman raskaiksi ja etenkin huonossa säässä polkeminen oli epämiellyttävää.

Aikaa ei kulunut parkkipaikkojen etsimiseen, ruuhkissa kyhjöttämiseen tai ajoneuvon tankkaamiseen.

Kun Kalle sitten kokeili sähköpotkulautaa työntekoon, hän oli heti myyty. Enää aikaa ei kulunut parkkipaikkojen etsimiseen, ruuhkissa kyhjöttämiseen tai ajoneuvon tankkaamiseen. Autoon ja mopoon verrattuna rahaakin kuluu nyt huomattavasti vähemmän.

Kohteesta toiseen siirtyminen on nopeaa ja ketterää, minkä vuoksi taskuun kilisee rahaa hyvällä tahdilla. Hyötyliikuntaakin tulee työpäivän aikana sopivasti: portaita pääsee yhä kävelemään ja askelia kertyy huimat määrät – liian helpoksi työ ei siis sähköpotkulaudallakaan muodostu!

Kalle on valinnut käyttöönsä tyylikkään Kontio Kruiser 2.0 Premium Pack Black -mallin, jolla hän kulkee jopa 25 kilometriä tunnissa. Kyseinen lauta on istuttavan mallinen: sen kyydissä Kalle pääsee lepuuttamaan jalkojaan työpäivän aikana ergonomisella penkillä istuen.

Lauta on kestävä ja pitkäikäinen, ja pitkiä työpäiviä varten Kalle on hankkinut siihen erityiskestävän akun.

Kallen työtä helpottavat itse sähköpotkulaudan lisäksi tarkkaan valitut lisävarusteet: niistä tärkein on päätä suojaava kypärä. Edellytys työn tekemiselle on sähköpotkulaudan tankoon kiinnitettävä teline älypuhelimelle. Älypuhelimella Kalle hallinnoi tilauksia ja sen GPS-sovelluksesta hän näkee osoitetiedot ja reitit.

Lisäksi Kalle on varustanut lautansa säänkestävillä kuljetuslaukuilla ja hankkinut lautailuun tarkoitetun repun. Laukuissa mukana kulkevat kaikki päivän aikana tarvittavat tavarat: vaihtoakut, vesipullo ja eväät.

Mukana kulkee myös Kontio Kruiserin kaukosäädin, jolla sähköpotkulaudan saa lukittua ja avattua jo matkan päästä ennen kyytiin nousemista – sekin nopeuttaa Kallen työtä.

Vapaa-ajallaan Kalle kyydittää sähköpotkulaudallaan kavereita ja tyttöystäväänsä. Lautaan saa kiinnitettyä ylimääräisen penkin kyytiläisille.

Kun päivän ajot on ajettu, Kalle pistää akut yöksi latautumaan ja on aamulla jälleen valmiina mukavaan työpäivään ja kruisailuun ympäri kaupunkialuetta.

*Kalle Kuriirin kertomus kuuluu EVX Store -verkkokaupan Sähköisiä satuja Suomesta -juttusarjaan, jossa iloitaan todellisen teknologian kuvitteellisista käyttötarinoista.

Info

SB Ecommerce Group

SB Ecommerce Group Oy -konserniin kuuluu EVX Storen lisäksi muita verkkokauppoja, esimerkiksi markkinointitarvike.fi ja sauso.com.

Lue myös: