MainosLounas-Kahvila Savariini

Lounas-Kahvila Savariini saa uudet omistajat – tällaisia palveluja on jatkossa tarjolla

Toiminta siirtyy lounaskahvilaa yksitoista vuotta vetäneeltä Tuula Arolalta Vammalan Seurahuoneen yrittäjille.

Mikko Mäkelä säestää kapulanvaihtoa, kun Tuula Arola luovuttaa kaulimen Markus Lehtimäelle.


7.10.2021 6:00

Kotiruokalounaistaan sekä ateria- ja pitopalveluistaan tunnettu Savariini saa uudet omistajat, kun toiminta siirtyy lounaskahvilaa yksitoista vuotta vetäneeltä Tuula Arolalta Vammalan Seurahuoneen yrittäjille Mikko Mäkelälle ja Markus Lehtimäelle. Valkeakosken keskustassa linja-autoaseman vieressä toimiva Savariini on Mäkelän mukaan aivan erinomainen paikka kehittää ennestään tunnetun ja kiitetyn lounaspaikan toimintaa.

”Tänne on helppo ja esteetön tulla, ja parkkipaikkojakin on hyvin tarjolla. Lounaalle tai kahville voi poiketa vaikkapa linja-autolle mennessä”, Mäkelä kuvailee.

”Tuula Arola on rakentanut toiminnalle hyvän perustan. Mekin arvostamme paikan päällä valmistettua ruokaa”, kiittelee Lehtimäki.

”Voin hyvillä mielin ryhtyä viettämään vapaapäiviä”, Tuula Arola summaa.

”Meillä on vakiokävijöitä, satunnaisia lounastajia sekä sopimusasiakkaita. Olemme esimerkiksi huolehtineet sotaveteraanien ruokahuollosta Valkeakoskella”, Arola esittelee.

”Tuotamme myös keikkaluonteisia catering-palveluita ja voimme järjestää tarjoilun esimerkiksi kylätaloilla järjestettäviin juhliin ja tilaisuuksiin. Täällä Savariinin tiloissa voi pitää juhlia tai järjestää muistotilaisuuksia”, Mäkelä jatkaa.

Savariiniin jää asiakkaille ennestään tuttua henkilökuntaa, ja uutena tekijänä joukkoon lounaspuolen vetäjäksi liittyy Aino Qwick Vammalan Seurahuoneelta.

”Voin hyvillä mielin ryhtyä viettämään vapaapäiviä ja nauttimaan osa-aikaeläkkeestä, kun toiminta jää hyviin käsiin”, Tuula Arola summaa.

www.savariini.fi

Lue myös: