Kehonhuollon hittituote on pieni mutta pippurinen – lihashuoltovasara hieroo ja rentouttaa kehosi kuntoon tehokkaasti - Mainos - Valkeakosken Sanomat
MainosKuntokauppa.fi

Kehonhuollon hittituote on pieni mutta pippurinen – lihashuoltovasara hieroo ja rentouttaa kehosi kuntoon tehokkaasti

Työpäivän jälkeen usein huomaa, kuinka keho on jäykkänä ja hartiat jumissa sekä kipeinä. Tekisi mieli varata lihaksia hellivä hieronta, mutta sopivan ajan löytäminen ja hinta saavat usein luopumaan suunnitelmista. Mitä jos ongelmaan olisi edullinen ratkaisu ja sen voisi ratkaista kotona lähtemättä minnekään?

Valtavan suosion saavuttanut lihashuoltovasara on nopea apu lihaskipuihin.­


8.2. 6:00

Ratkaisu onkin olemassa – nimittäin lihashuoltovasara! Lihashuoltovasara on suuren suosion saavuttanut värisevä kehonhuoltolaite, jonka avulla voi käsitellä lihaksia poistaen niistä jäykkyyttä, kireyttä ja jopa kipua. Laite muistuttaa muodoltaan isoa pistoolia ja sen pää tuottaa nopeita, syvälle lihaksiin vaikuttavia korkeataajuisia sykähdyksiä, eli pulsseja.

Lihashuoltovasaran pää kohdennetaan huollettaviin lihaksiin ja laite käynnistetään. Laitteen tuottaessa pulsseja sen päätä liikutellaan pitkin lihaksia. Tuloksena lihas saa tehokasta hierontaa ja se rentoutuu. Käsittely voidaankin kohdistaa erittäin tarkasti ongelmakohtaan.

Jumittuneet lihakset voi siis hoitaa itse kotona ja vaikka televisiota katsellessa, sillä laitetta on todella helppo käyttää itse ja se on hyvin hiljainen. Lihashuoltovasaran mukana tulee erilaisia hierontapäitä eri tarkoituksiin. Vaihdettavia hierontapäitä voi käyttää eri lihas-, nivel-, ja jännealueiden hierontaan. Myös laitteen värinätasoa saa säädettyä mieluisammaksi.

Näppärä täsmäapu lihashuoltoon

Lihashuoltovasarat ovat kooltaan melko pieniä, joten sen mukaan ottaminen vaikka töihin tai matkalle on vaivatonta. Lihashuoltovasaroiden hinnat vaihtelevat mallista ja valmistajasta riippuen – kalleimmillaan hinnat ovat jopa useita satoja euroja! Hinta ei kuitenkaan aina kerro koko totuutta. Laadukas lihashuoltovasara on mahdollista hankkia huomattavasti edullisemminkin. Akunkestokin edullisen pään lihashuoltovasaroissa on parhaimmillaan jopa 12 tuntia, joten hinta-laatusuhde voi olla edullisissa malleissa todella hyvä.

Lihashuoltovasara on aiemmin saavuttanut suuren suosion ammattiurheilijoiden keskuudessa. Laitteen avulla vaativan urheilusuorituksen jälkeen palautuminen on nopeampaa. Lihashuoltovasaran tuottamat värinäpulssit tunkeutuvat jäykistyneisiin lihassäikeisiin saaden ne pehmenemään.

Lihassäikeiden elastisuus palautuu ja niiden pituuden eli liikevaran voi palauttaa venyttelemällä. Kipeys ja arkuus poistuvat nopeammin, samoin voimantuottokyky palautuu pikemmin. Lihas on siis valmiina uuteen harjoitukseen nopeammin ja näin harjoittelusta tulee tehokkaampaa.

Hittituotteeksi kasvanut lihashuoltovasara palauttaa lihasten toimintakyvyn sekä aukaisee lihasjumit nopeasti ja tehokkaasti. Laite on siis erinomainen täsmäapu kaikille kuntoilijoille ja urheilijoille, mutta myös esimerkiksi näyttöpäätteen edessä jumittuneille.

Tilaa oma lihashuoltovasarasi Kuntokauppa.fi -verkkokaupasta!

Lähde: Kliininen tutkimus treenin kipeyttämien lihasten hoitamisesta.

Aatu Petäjä

Lue myös: