Mesimarja aloittaa ikäihmisten palvelut Valkeakoskella - Mainos - Valkeakosken Sanomat
MainosMesimarja

Mesimarja aloittaa ikäihmisten palvelut Valkeakoskella

Kotihoidon palveluita tarjoava Mesimarja aloittaa toimintansa Valkeakoskella 30.11.2020. Mesimarjan palveluihin kuuluvat kotihoidon lisäksi kotisairaanhoito sekä omaishoitajien sijaistuspalvelu.

Ville (vas.) ja Lauri päättivät yhdessä muuttaa maailmaa. Kohtaamisessa syntyi ajatus palvelusta, joka kelpaisi vaikka omalle äidille.­


7.12.2020 6:00 | Päivitetty 26.11.2020 12:50

– Meihin mesimarjalaisiin on voinut tähän mennessä törmätä jo muualla Pirkanmaalla: Tampereella, Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa ja Ylöjärvellä, listaavat Mesimarjan Ville Vuolukka ja Lauri Oksanen hymyillen.

Palvelua, joka kelpaisi vaikka omalle äidille

Mesimarjan tarina alkoi, kun kaksi samanhenkistä tamperelaista päätti muuttaa maailmaa. Ville ja Lauri olivat jo kumpikin tahollaan pitkään miettineet sosiaali- ja terveyspalveluyrityksen perustamista.

Ville oli toiminut sosiaali- ja terveysalalla jo useampia vuosia, pohtien työyhteisön merkitystä työntekijöiden hyvinvoinnin tukemisessa. Laurin osa tarinassa liittyy puolestaan siihen, kun Laurin oma äiti sairastui. Yhdessä syntyi ajatus työpaikasta, jossa työntekijät viihtyvät sekä palvelusta, joka kelpaisi vaikka omalle äidille.

– Meidän lupauksemme on tarjota kiireetöntä ja aidosti välittävää hoitoa. Sellaista, joka kelpaisi ihan oikeasti vaikka omalle äidille, tuumaa Lauri.

Apuna arjen askareissa

Mesimarjalaiset lupaavat auttaa asiakkaitaan missä tahansa arjen askareissa. Paikalle saapuu aina hoitaja, joka on jo asiakkaalle tuttu.

– Viime viikolla 99-vuotias virkeä asiakkaamme pyysi meiltä apua joulukinkun paistamiseen. Tällä viikolla taas toimitimme toiselle asiakkaallemme imurin. Asiakaskäynnit voivat liittyä mihin vain – kaikki toiveet ja tarpeet ovat yhtä tärkeitä meille, kertoo Ville.

Yksi tärkeä Mesimarjan tarjoama palvelu on omaishoidon sijaistus. Omaishoitajat tekevät korvaamattoman arvokasta työtä, ja sijaistuspalvelun on tarkoitus helpottaa omaishoitajan arkea. Avun myötä omaishoitaja saa itselleen omaa aikaa.

– Valkeakoski on ikäihmisille hyvä ja elinvoimainen paikka asua – kaikkien kuvailujen mukainen mansikkapaikka, joka tarjoaa paljon tekemistä. Me mesimarjalaiset haluamme omalta osaltamme mahdollistaa sen, että ikäihmiset pääsevät nauttimaan omasta kotipaikkakunnastaan täysin siemauksin, summaa Lauri.

Mesimarja – ikäihmisten palvelut

• Mesimarja on 100% pirkanmaalainen kotihoidon yritys

• Palveluihin kuuluvat mm. kotihoito, kotisairaanhoito, omaishoidon sijaistus

• Mesimarjan tavoitteena on luoda ihmisen yksilönä huomioiva, kotiin vietävien palveluiden toimija, jolla on alan tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat

Osaksi Mesimarjan työperhettä?

Toiminnan laajentuessa Valkeakoskelle Mesimarja-perhe etsii tiimiinsä uusia vahvistuksia: lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Mesimarjalla panostetaan työyhteisön hyvinvointiin: toiveita ja palautetta kuunnellaan herkällä korvalla ja työntekijät voivat itse vaikuttaa työhönsä.

– Saamme merkittävästi itse vaikuttaa työvuoroihimme. Se helpottaa paljon oman arjen suunnittelua työn ulkopuolella, kertoo valkeakoskelainen Hanna Ukonmäki.

Työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta myös työnteon tukemisen lisäksi. Henkilökunnalle järjestetään joka kuukausi virkistystapahtuma, jossa pääsee tutustumaan työkavereihin vielä paremmin – kun tuntee työkaverinsa, on helpompi pyytää tarvittaessa myös apua.

– Tähän mennessä olemme käyneet muun muassa ratsastamassa, pelaamassa laserpeliä, joogaamassa, avantouimassa ja pakopelihuoneessa, listaa Jenna Kallio.

– Tavoitteenamme on, että meillä työskentelevät alan tyytyväisimmät työntekijät, kiteyttävät Ville ja Lauri.

Tule osaksi Mesimarja-perhettä:

• Mesimarja työllistää jo 55 reipasta lähihoitajaa ja sairaanhoitajaa

• Voit työllistyä sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen työsuhteeseen

• Haku on auki 19.12.2020 asti. Hakemuksen voi jättää www.mesimarjasi.fi

• Lisätietoja antaa: Toimitusjohtaja Ville Vuolukka, p. 045 854 3393

Käy kurkkaamassa lisää Mesimarjan Facebookista @mesimarjasi

Lue myös: