Jaana yhdisti lainansa ja maksaa nyt 100€ vähemmän lainojen kuukausikustannuksissa - Mainos - Valkeakosken Sanomat
Mainosrahoitu.fi

Jaana yhdisti lainansa ja maksaa nyt 100€ vähemmän lainojen kuukausikustannuksissa

Jaana havahtui korkeisiin kustannuksiin joita lemmikkejä varten otetut pienlainat kuukausittain olivat kerryttäneet. Hän tutustui yhdistelylainan mahdollisuuksiin, ja huomasi kuinka pystyisi yhdistelyn avulla säästämään huomattavia summia kustannuksissa.


18.2.2020 6:00

Odottamattomat lemmikkien eläinlääkärimaksut olivat Jaanan taloudelle suuria menoeriä, jonka vuoksi hän oli päätynyt tiukan paikan tullen ottamaan pienlainoja laskuista selvitäkseen. Kuukausitasolla lainoista kuitenkin kertyi yllättävän suuria summia ja Jaana ryhtyi pohtimaan olisiko jotain keinoa jolla säästää kustannuksissa.

Jaana toivoi löytävänsä nopeasti tilannetta helpottavan ratkaisun, ja onneksensa kuuli ystävältään maksuttomasta Rahoitu.fi-palvelusta. Palveluun tutustuaan hän totesi kuinka lainojen yhdistely voisi olla pelastava tekijä hänen tilanteen suhteen, sillä kilpailuttamalla pystyttäisiin varmistamaan kaikista halvin yhdistelylaina. Tämä kuulosti Jaanan mielestä erittäin hyvältä palvelulta, sillä hän halusi saada mahdollisimman pian taloutensa kuriin. Sen kummempia empimättä hän päätti lähettää lainahakemuksen siltä istumalta asiakaspalvelijan avustuksella. Lainatarjouksen hän sai jo samana iltana, mikä oli positiivinen yllätys.

Silkkaa säästöä lainavertailun avulla

Lainojen vertailun tehtyään Jaana huomasi kuinka paljon hän konkreettisesti säästäisi lainakuluissa yhdistelylainan avulla. Yhdistely tarkoittaisi kymmenien ellei jopa satojen eurojen säästöjä kuukausittain. Jaana laski että esimerkiksi hänen 10 000 euron arvoisen lainan korko tippuisi lähes puoleen (16% -> 8,5%). Kuukausittaiset lainakulut olisivat siten sata euroa pienemmät, kun taas lainan maksuaika pidentyisi vain vuodella, joka kuulosti Jaanan korvaan täydelliseltä tarjoukselta.

Jaanan valinta oli yhdistelylaina, joka tarkoitti että hänen harteillaan on tulevaisuudessa ainoastaan yksi laina, sillä hän pystyi yhdistelyn avulla maksamaan pois kaikki aiemmat lainansa. Rahallisen säästön lisäksi lainayhdistely toi Jaanan taloustilanteeseen selkeyttä ja sujuvuutta, joka varmasti helpottaa jokaisen nykyihmisen kiireistä elämää. Palvelun nopeus ja asiakaspalvelu olivat myös asioita joita Jaana arvosti lainahakemus-prosessin aikana.

Mikäli kamppailet samankaltaisten ongelmien kanssa kuin Jaana, selvitä sinäkin kuinka lainavertailu voisi helpottaa taloudellista tilannettasi.

Rahoitu.fi on täysin maksuton suomalainen rahoituspalvelu, joka auttaa sinua löytämään yhdellä hakemuksella parhaan mahdollisen vakuudettoman lainan.

Osoituksena toimintamme luotettavuudesta meille on myönnetty oikeus käyttää arvostettua Avainlippu-tunnusta. Toimimme yhteistyössä vakavaraisten lainanmyöntäjien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Lue myös: