Älä maksa liittymästäsi liikaa! - Mainos - Valkeakosken Sanomat
MainosLiittymätarjoukset.net

Älä maksa liittymästäsi liikaa!

Puhelinliittymä on yksi arjen pakollisista kulueristä. Liittymästään ei kuitenkaan kannata turhaan maksaa liikaa.


5.10.2020 6:00

Puhelinliittymä on samaan aikaan pieni ja suuri kuluerä. Kuukausitasolla maksu voi tuntua pieneltä, eikä tämän vuoksi välttämättä liittymän hintaan tule kiinnitettyä huomiota. Vuosien varrella liian kalliista liittymästä voi kuitenkin päätyä maksamaan yllättävän paljon liikaa. Liittymätarjoukset.net -sivustolta löydät vinkkejä liittymän vaihtamiseen sekä viimeisimmät liittymätarjoukset.

Liittymätarjoukset vaihtuvat tiuhaan tahtiin

Operaattorien tarjoamat liittymätarjoukset vaihtuvat jatkuvasti; tarjousten avulla operaattorit koittavat kalastella kilpailijoidensa asiakkaita itselleen. Parhaiten tarjoukset toimivat, kun ne ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Siinä missä tämä voi tuntua kuluttajan mielestä ärsyttävältä – onhan päätös tehtävä nopeasti – on siitä kuitenkin myös hyötyä; nappaamalla itselleen tarjoushintaisen liittymän voi säästää merkittävästi listahintaisiin liittymiin verrattuna.

Liittymät kannattaa vertailla ennen päätöstä

Vaikka tarjoukset ovatkin monesti voimassa vain rajoitetun ajan, kannattaa eri vaihtoehtoja kuitenkin vertailla ennen lopullista päätöstä. Liittymien vertailu onnistuu helpoiten netissä, jossa eri liittymien eri ominaisuuksia on mahdollista vertailla helposti.

Liittymän vaihtaminen on yllättävän helppoa

Kun omaan käyttöön sopivin liittymä tai liittymätarjous on löytynyt, on aika tehdä tilaus. Liittymän vaihto on nykyään yllättävän helppoa; uuden puhelinliittymän tilaaminen onnistuu netissä muutamassa minuutissa, ja sim-kortti toimitetaan kotiin postitse. Ilmoitus liittymän (ja sim-kortin) vaihtamisen ajankohdasta tulee etukäteen tekstiviestitse, ja itse liittymän vaihto onnistuu näin ollen todella vaivattomasti. Toisin kuin vuosia sitten, omaa puhelinnumeroakaan ei tarvitse operaattorin vaihtamisen yhteydessä muuttaa.

Lue myös: