Neljännet koronarokotukset laajenevat taas Valkeakoskella – vuorossa 60 vuotta täyttäneet

Koronarokotuksia varten henkilökuntaa on käytettävissä rajallisesti, tiedottaa Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskus.

Valkeakosken terveyskeskuksen piha-alueelta on opasteet rokotuspaikalle.

8.8. 13:16

Valkeakoski laajentaa koronarokotuksia 60–69-vuotiaille. Rokotusaikoja voi varata tiistaista 9. elokuuta alkaen.

Samalla 70–79-vuotiaiden sekä 18–69-vuotiaiden lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvien ajanvaraus neljänsiin rokotuksiin jatkuu.

Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskuksesta kerrotaan, että rokotusaikoja on varattavissa rajoitetusti, koska henkilökuntaa on käytettävissä rajallisesti. Samasta syystä ajanvaraus voidaan joutua sulkemaan tilapäisesti.

Aikaisemmin heinäkuussa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) antoi suosituksen neljänsistä koronarokotteista. THL suosittelee, että kunnat alkaisivat tarjota neljänsiä rokoteannoksia kaikille yli 60-vuotiaille sekä yli 18-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville viimeistään elokuun alusta alkaen.

Näin varaat ajan

Ensisijaisesti ajan rokotukseen voi varata sähköisesti Valkeakosken kaupungin nettisivuilta. Ajan voi varata myös puhelimitse arkisin kello 9–14 numerosta 040 335 7167 tai 040 335 7344. Rokotuspaikkana on vanha terveyskeskussairaalan siipi, jonka osoite on Särpimäenkatu 27.

Neljäs rokoteannos voidaan antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Sairastettu koronatauti vastaa yhtä rokoteannosta. Jos on saanut kolme rokoteannosta ja sairastanut koronan, ei tarvitse nyt tehosteannosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos