Katso, miten korona leviää Pirkanmaalla – Lempäälässä viruksen ilmaantuvuus on nyt koko maan korkeimpia, Valkeakoskella 22. korkein - Koronavirus - Valkeakosken Sanomat

Katso, miten korona leviää Pirkanmaalla – Lempäälässä viruksen ilmaantuvuus on nyt koko maan korkeimpia, Valkeakoskella 22. korkein

Lempäälän Moision koulu siirtyi tämän viikon ajaksi etäopetukseen koronavirustilanteen takia. Maanantaina oppilaat palaavat kouluun. Selvitimme, millainen koronavirustilanne on nyt Pirkanmaan kunnissa.

Koronarokotukset jatkuvat Valkeakosken terveyskeskuksessa vanhan vuodeosaston siivessä influenssarokotusten rinnalla. Tartunnan voi nyt saada mistä vaan, kertoi kaupungin johtava ylilääkäri kuluneella viikolla. Samalla hän muistutti maskin käytöstä, olipa rokote otettuna tai ei.

11.12.2021 10:48

Lempäälässä koronaviruksen ilmaantuvuusluku on noussut yhdeksi maan korkeimmista. Perjantaina ilmaantuvuusluku oli 1 388 tartuntaa 100 000 asukasta kohden, käy ilmi Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) tilastoista. Lempäälässä luku oli viidenneksi korkein kaikista Suomen kunnista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos