Tällainen on Pirkanmaan koronatilanne nyt ja tällaisia uudet rajoitukset voisivat olla - Koronavirus - Valkeakosken Sanomat

Pirkanmaa roikkuu nyt leviämisvaiheen reunalla – Kysyimme, millaisia uudet koronarajoitukset voisivat olla: ”Tartunnan riski on aika huima”

Ensi viikolla Pirkanmaalla voi olla edessä ravintolarajoituksia ja mahdollisesti myös kokoontumisrajoituksia, joita voidaan lieventää koronapassilla. Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) infektioyksikön ylilääkäri Jaana Syrjänen kertoo, millaisia rajoitukset voisivat olla.

”Kaikkia rajoituksia voidaan välttää koronapassilla niin kauan kun koronapassi on voimassa”, Taysin infektioyksikön ylilääkäri Jaana Syrjänen sanoo. Hänet kuvattiin elokuussa.

4.11. 13:03

Pirkanmaan koronanyrkki tiedotti tiistaina, että jos koronatilanne säilyy nykyisenä, ensi viikolla arvioidaan uusien suositusten ja ravintolarajoitusten tarvetta Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) infektioyksikön ylilääkäri Jaana Syrjänen kertoo, että rajoitukset ja suositukset eivät enää välttämättä noudata leviämis- ja kiihtymisvaiheen luokitteluja, vaan niistä voidaan päättää tilanteen mukaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos