Pirkanmaan koronanyrkki: Jos koronatartuntojen määrä ei laske, arvioidaan tarvetta kokoontumis- ja ravintolarajoituksille - Koronavirus - Valkeakosken Sanomat

Koronanyrkki: Jos tartuntojen määrä ei Pirkanmaalla laske, ensi viikolla arvioidaan tarvetta kokoontumis- ja ravintolarajoituksille

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä kertoo viikkotiedotteessaan, että koronaviruksen ilmaantuvuus on jäänyt Pirkanmaalla korkeahkoksi. Nyrkki toteaa, että rokottamattomalla on nyt merkittävä koronataudin vaara Pirkanmaalla.

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä kertoi tiistaina tiedotteella, että jos alueen koronavirustilanne jatkuu samanlaisena, ensi viikolla joudutaan miettimään uusien kokoontumisrajoitusten ottamista käyttöön.

2.11. 17:00

Jos koronatilanne Pirkanmaalla säilyy nykyisenä, Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä kertoo arvioivansa ensi viikolla uusien suositusten ja kokoontumisrajoitusten tarvetta sekä ravintolarajoitusten käyttöönoton ehdottamista valtioneuvostolle Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos