Valkeakosken Sanomien verkkosivuja voi nyt lukea myös tummassa tilassa

Valkeakosken Sanomien lukeminen tummalla teemalla onnistuu nyt myös selaimella. Sovelluksella tummaa teemaa on jo voinut käyttää aiemmin.

3.11.2022 13:09

Valkeakosken Sanomien verkkosivuja voi lukea nyt tummassa tilassa. Jos laitteessasi on käytössä tumma teema, verkkosivut näkyvät automaattisesti tummataustaisina. Sivut noudattelevat käyttämäsi laitteen teemaa.

Kun tumma tila on käytössä, sivuston vaalea värimaailma korvautuu mustalla. Tumman teeman käyttäminen vähässä valossa rasittaa silmiä vähemmän kuin vaalea teema. Lisäksi joillain laitteilla tumma tila säästää hieman sähköä, kun näytön kuvapisteet on sammutettu tummilta alueilta.

Tumma tila on nyt käytettävissä Valkeakosken Sanomien verkkosivuilla kaikilla selaimilla tietokoneella ja mobiililaitteella. Sovelluksissa ominaisuus on ollut käytössä jo aiemmin.

Kaikki sisältö artikkeleissa ei välttämättä tue tummaa teemaa.

Voit myös kytkeä itse tumman tilan päälle Valkeakosken Sanomien verkkosivuilla ja sovelluksessa. Alta löydät ohjeet siitä, miten voit kytkeä tumman tilan päälle eri laitteilla.

Näin laitat tumman teeman päälle verkkosivuilla Valkeakoskensanomat.fi:ssä

1. Klikkaa kolmen viivan valikkoa sivuston ylälaidan oikeassa reunassa.

2. Aukeavan löytyvän valikon oikeassa alakulmassa on Tumma teema -kytkin.

3. Vaihda kytkimestä päälle tumma teema.

Näin laitat tumman teeman päälle Android-kännykän sovelluksessa

1. Klikkaa kolmen viivan Lisää-valikkoa oikeassa alakulmassa.

2. Valitse Asetukset.

3. Teema-kohdassa valitse haluttu tila. Voit valita asetetaanko teema automaattisesti järjestelmän eli kännykän oman teeman perusteella tai valita itse sovellukseen vaalean tai tumman teeman.

Näin laitat tumman teeman päälle IPhonen sovelluksessa

1. Klikkaa kolmen viivan Lisää-valikkoa oikeassa alakulmassa.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Ulkoasu.

4. Voit valita asetetaanko teema automaattisesti järjestelmän eli kännykän oman teeman perusteella tai valita itse sovellukseen vaalean tai tumman teeman.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos