Tämän laskiaisen perinneherkun voi valmistaa myös uudella tavalla – Keskellä talvea maistuu kesä

Hernekeitto saa heleän värin ja raikkaan maun, kun sen valmistaa pakasteherneistä ja soseuttaa tasaiseksi

Alma Median arkisto
Tämän laskiaisen perinneherkun voi valmistaa myös uudella tavalla – Keskellä talvea maistuu kesä

Pakasteherneistä valmistettu hernekeitto tuo kesän keskelle laskiaista.

Mari Tuohiniemi

Laskiaissunnuntaita vietetään tänä vuonna 11. helmikuuta ja laskiaistiistaita siitä seuraavalla viikolla. Monien suomalaisten laskiaisperinteiden alkuperä on ilmeisesti vanhassa työnjuhlasta, jolloin naiset lopettivat pellavien, hamppujen ja villojen muokkaamisen ja…


Haluatko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Valkeakosken Sanomat tästä.


Etusivullamme juuri nyt: