Käärijä esiintyy Valkeakoskella – Huippusuositun artistin saaminen keikalle ei ollut helppoa

Valtavaan suosioon kivunnut rap-artisti ja Euroviisuissa yleisöäänestyksen ykköseksi noussut Suomen edustaja Käärijä esiintyy Valkeakoskella elokuussa.

Kansainvälisille soittolistoille kivunnut Käärijä nähdään Valkeakoskella hotelli Waltikassa. ”Haluamme tehdä aina jotain uutta ja yllättävää, tämä menee siihen agendaan kivasti”, hotelliyrittäjä Tomi Kuparinen kertoo.

KÄÄRIJÄ esiintyy Valkeakoskelle hotelli Waltikassa keskiviikkona 23. elokuuta. Waltikassa kuullaan ikärajaton maksullinen keikka kello 20 alkaen.

Hotellin toinen yrittäjä Tomi Kuparinen kertoo, että Käärijän saaminen Valkeakoskelle oli vaikeaa. ”Sehän painaa nyt aika paljon, kysyntää on.”

Musiikkipalvelu Spotifyn kansainvälisille kärkisijoille yltäneen Cha cha cha -hitin esiintyjä oli kuitenkin saatava Waltikkaan. Erilaisten vaihtoehtojen jumppaamisen jälkeen ajankohdaksi valikoitui arki-ilta ennen Waltikan Venetsialaiset -festareita.

”Venetsialaisissa ei ole nyt nuorten juttua. Halusimme, että myös teinit pääsevät katsomaan Käärijää”, Kuparinen kertoo ja jatkaa: ”Aika nopeasti kaikki tapahtuu – olisiko siitä nyt viikko–kaksi, kun hänet buukattiin.”

Kuparisen mukaan hotellin saliin mahtuu noin 800 katsojaa. Hän uskoo, että keikka myydään loppuun. Jos tulijoita olisi vielä selvästi sitä enemmän, saattaisi keikkapaikan vaihtaminen tulla kysymykseen.

Kuparinen pitää Käärijän menestystä hienona asiana Suomelle. ”Jotain erilaista Käärijässä on, mistä ihmiset tykkäävät. Minulla ei ole vielä vihreää kynsilakkaa, mutta elokuussa laitan boleron.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos