Varaton valkeakoskelainen Milla Tamminen saa 1 500 euroa käytettäväkseen Rikkaat ja rahattomat -sarjassa: ”Enemmän kuin minulla on kolmessa kuukaudessa”

Työtön koskilainen Milla Tamminen vaihtaa kotiaan ja viikkobudjettiaan varakkaan hämeenlinnalaisen pariskunnan kanssa tosi-tv-sarjassa.

Milla Tamminen ja hänen tyttärensä Janna Salosen vaihtavat viikoksi tutun koskilaisen kerrostaloasunnon Hämeenlinnassa sijaitsevaan omarantaiseen omakotitaloon. Äiti ja tytär on kuvattu Valkeakosken-kotonaan.

”Herranjumala.”

Valkeakoskelainen Milla Tamminen pyyhkii kyyneleitä. Hän on juuri laskenut uuden viikkobudjettinsa. Se on 1 500 euroa.

”Tässähän on enemmän kuin minulla on kolmessa kuukaudessa rahaa. Se on tosi paljon.”

Rikkaat ja rahattomat -tosi-tv-sarjassa työtön Tamminen ja hänen teini-ikäinen tyttärensä Janna Salonen vaihtavat viikoksi kotiaan ja budjettiaan arvostrategi Jaana Villasen ja lyseon lehtori Panu Villasen kanssa.

Ohjelmassa sarjan päähenkilöt keskustelevat rahasta – aiheesta, josta monien on vaikea puhua. Samalla selviää, miten suureen viikkobudjettiin tottunut perhe sopeutuu niukkaan budjettiin, ja mitä iso budjetti mahdollistaa pienempään budjettiin tottuneelle perheelle. Lopuksi vaihtoparit tapaavat toisensa ja keskustelevat siitä, millaisia ajatuksia vaihtoviikko on heissä herättänyt.

Kelan-tuilla elävä Tamminen kertoo jaksossa purskahtaneensa itkuun, kun sai käteensä poikkeuksellisen viikkobudjetin sisältämän rahalippaan. ”Tuli ihana olo siitä, että pystyn nyt toteuttamaan Jannan toiveita, ja niin me tehtiinkin.”

”Tästä varmasti tulee tosi ikimuistoinen ja erilainen viikko”, Milla Tamminen (oik.) pohti ennen kotien vaihtoa. Tamminen poseeraa kotitalonsa edessä tyttärensä Janna Salosen kanssa.

Äiti ja tytär nauttivat esimerkiksi ravintola-aterian ja viettävät yön hotellissa. Teini-ikäiselle lapselle hankitaan uusia vaatteita, meikkejä ja harrastusvälineitä sekä äidille uusi puhelin ja vaatteita. Ruokakaupassakaan ei tarvitse kulkea hintoja ynnäten. ”On niin vierasta, että voi ottaa mitä vaan.”

Pöydälle on levitetty Milla Tammisen (oik.) perheen poikkeuksellinen viikkobudjetti: 1 500 euroa. Vieressä istuu tytär Janna Salonen.

Valkeakoskelaisen Milla Tammisen jakso Rikkaat ja rahattomat -tosi-tv-sarjassa tulee Neloselta keskiviikkona 24. toukokuuta. Jakso on nähtävillä myös Ruutu-palvelussa.

Valkeakosken Sanomat, Nelonen ja Ruutu kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos