Yli 20 valkeakoskelaista lasta ja nuorta taituroi Valkeakosken kaupunginteatterin lavalle Liisa Ihmemaassa -näytelmän

Teatteriesityksen tekemisessä on mukana lapsia ja nuoria, jotka harrastavat teatteria, kuvataidetta ja käsitöitä tai musiikkia ja tanssia.

Myös näytelmän puvustukset ja lavastukset ovat lasten ja nuorten käsialaa.

Valkeakosken kaupunginteatterin lavalla nähdään tällä viikolla lasten ja nuorten tähdittämä Liisa Ihmemaassa -näytelmä. Koko perheelle suunnatun teatteriesityksen on opettajiensa johdolla tehnyt yli kaksikymmentä 10–15-vuotiasta lasta ja nuorta teatteriopistosta, kuvataide- ja käsityökoulu Emilistä sekä musiikki- ja tanssiopistosta.

”Tämä on ollut aivan ihana projekti. Kun lapset ja nuoret tekevät lapsille, tulee hyvännäköistä. Taiteen perusopetus on laadukasta eri puolilla, ja osa-alueiden saaminen samaan pakettiin on ollut ihanan palkitsevaa jo tässä kohtaa", näytelmän ohjaaja Juho Joki kehuu kaksi päivää ennen näytelmän ensiesitystä.

Näytelmästä järjestetään kolme yleisönäytöstä ja yksi päiväkotiryhmille suunnattu näytös. Esityksen kesto on noin 45 minuuttia.

Liisa Ihmemaassa -esityksen yleisönäytökset Valkeakosken kaupunginteatterissa torstaina 11.5. klo 18, perjantaina 12.5. klo 18 ja lauantaina 13.5. klo 14. Liput myynnissä käteismaksulla ennakkoon Kulttuurikeskus Luovassa ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos