Tämän yrityskonsultin asiakkaat ovat pääkaupunkiseudulla, mutta koti on pysynyt aina Valkeakoskella – Energiakriisissä Niskavaara toimi näköalapaikalla

Talousosaaja ja yrittäjä, arvostettu hakalainen, innokas jumppari ja kotiseutuaan ja lapsenlapsiaan rakastava mummu yhdistyvät Eeva Niskavaarassa.

Eeva Niskavaara kutsuttiin tänä keväänä Valkeakosken Hakan kunniapuheenjohtajaksi. Alkuperäiset käädyt ovat vasta 3. kantajallaan, vaikka seura täytti viime syksynä jo 90 vuotta. Niskavaara kuvattiin Hakan toimiston kokoushuoneessa taustallaan seuran saavuttamia palkintopokaaleja.

Mistä Valkeakoski tunnetaan? Hakasta, eikä pelkästään jalkapallosta ja FC Hakasta, vaan myös emo-Hakasta. Näin sanoo valkeakoskelainen Eeva Niskavaara, o.s. Eerola. Monia Hakan tehtäviä, myös puheenjohtajuutta vuosina 2005–2009 ja viimevuotista 90-vuotisjuhlintaa ja sen valmistelua johtanut Niskavaara ei kuvitellut voivansa astella seuran kunniapuheenjohtajien Vilho Suihkon (1954–1989) ja Pekka Lehmusvirran (1992–2018) suurissa jalanjäljissä. Kunnia tuntuu niin isolta, että Niskavaara sipaisee kostuvaa silmäkulmaa kertoessaan tästä yllätyksestä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos