Valkeakosken Sanomien paperilehti ei ilmesty vappupäivänä 1. toukokuuta

Vappupäivänä juttuja ilmestyy kuitenkin verkossa – Katso tuoreeltaan tunnelmat Ankanuitosta.

Valkeakosken Sanomien tuoreimmat uutiset näet sovelluksessa ja verkkopalvelussamme.

Valkeakosken Sanomien painettu lehti ja digitaalinen näköislehti eivät ilmesty maanantaina 1. toukokuuta. Julkaisemme vapun ajan juttuja kuitenkin verkkosivuillamme.

Kaikki verkkosisällöt kuuluvat tilaushintaan. Verkkopalvelussamme ovat tuoreet uutiset aihealueittain ja paljon muuta. Kirjautumalla palveluun voit lukea paikalliset uutiset missä ja milloin haluat.

Tilin käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, joka on liitetty Valkeakosken Sanomien tilaukseen. Olet saanut kyseiseen sähköpostiosoitteeseen postia Valkeakosken Sanomien asiakaspalvelulta.

Aloita kirjautuminen painamalla valkeakoskensanomat.fi-sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu-kuvaketta. Voit myös mennä suoraan osoitteeseen valkeakoskensanomat.fi/kirjaudu. Valkeakosken Sanomien uutissovelluksessa kirjautuminen löytyy, kun painat oikean alareunan Lisää-kuvaketta. Seuraa kirjautumisikkunassa näkyviä ohjeita.

Lataamalla Valkeakosken Sanomien sovelluksen saat eniten irti digitaalisista palveluista. Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen Play-kaupasta (Android-laitteet) tai Appstoresta (Iphonet ja Ipadit) hakusanalla ”Valkeakosken Sanomat”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos