IS: Valkeakoskella poikkeuksellisen moni nuori mies asuu yksin – Vastaa kyselyyn: Millaista on deittailu Koskissa?

Valkeakoskella yksin asuvista nuorista aikuisista kaksi kolmasosaa on miehiä.

Yksin asuvien nuorten aikuisten määrä Suomessa on lähes tuplaantunut lyhyessä ajassa, Ilta-Sanomat uutisoi. Lehden mukaan Valkeakoski on yksi paikkakunnissa, joissa nuoria miehiä asuu yksin eniten. Vuonna 2021 yksin asuvia 18–30-vuotiaita koskilaisia oli noin 730, joista peräti 67 prosenttia oli miehiä.

Ilta-Sanomien mukaan yksin asuvien määrä kasvaa, koska perhe perustetaan aikaisempaa myöhemmin tai sitä ei perusteta lainkaan. Samaan aikaan nuoret muuttavat omilleen eurooppalaisittain verrattain varhain. Lisäksi nuoret naiset ja miehet asuvat eri paikkakunnilla, minkä lisäksi koulutusalat, elämäntyylit ja arvot eriytyvät.

Tilastojen mukaan suhteellisesti eniten yksin asuvia nuoria naisia on Helsingissä, Rovaniemellä, Turussa ja Kuopiossa, Ilta-Sanomat kertoo. Yksin asuvia nuoria miehiä on suhteessa eniten Uudessakaupungissa, Kauhavalla, Äänekoskella ja Valkeakoskella.

Lue lisää: Tällaista on deittailu Valkeakoskella: ”Jokaisen oman ikäluokan ihmisen tuntee melkein nimeltä ja horoskoopilta”

Miten yksin asuvien nuorten miesten iso määrä vaikuttaa deittailuun Valkeakoskella? Löytyykö kaupungista sopivia seurustelukumppaneita? Vastaa alla Valkeakosken Sanomien kyselyyn aiheesta.

Päivitys: Kysely on päättynyt, kiitos kaikille vastaajille!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos