Valkeakoskelaisen Erkki-Jussi Wellingin yritys tähtää jopa alansa suurimmaksi Pohjoismaissa – Toimitusjohtajan valtti on rohkeus kyseenalaistaa: ”Mikään ei muutu, jos kukaan ei suutu”

Toimitusjohtaja Erkki-Jussi Welling hyödyntää armeijauransa oppeja nyt yritysmaailmassa. Tiistaina 50 vuotta täyttävä yritysjohtaja kertoo merkkipäivän haastattelussa, mikä myyntityössä on tärkeintä, mikä houkutteli hänet takaisin Valkeakoskelle ja mitä hän ajattelee paluusta kuntapolitiikkaan.

Wellbitin toimitusjohtajan Erkki-Jussi Wellingin mukaan hänen uransa salaisuus on kyseenalaistamisen taito: ”Teemme töitä eri tavalla kuin yritykset toimialallamme ovat perinteisesti tehneet.” Tiistaina 50 vuotta täyttävä Welling kuvattiin kotonaan Valkeakosken Eerolassa havannankoira Kiran kanssa.

Valkeakoskelainen Erkki-Jussi Welling pyörittää Eerolan kodistaan käsin yritystä, joka tähtää ensin Suomen ja sitten jopa Pohjoismaiden suurimmaksi alansa yksityiseksi firmaksi.

Tiistaina yritysjohtaja täyttää viisikymmentä vuotta. Kysyimme, kuka tämä paluumuuton tehnyt paljasjalkainen koskilainen oikein on ja mihin hän on kunnianhimoisella urallaan matkalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos