Työväen Musiikkitapahtuma julkisti lisää esiintyjiä – Valkeakoskella nähdään manserockin klassikoita

Mikko Alatalo (vas.) ja Heikki Hela ovat tuoreimpia lisäyksiä Työväen Musiikkitapahtuman vuoden 2023 esiintyjälistaan.

| Päivitetty

Valkeakoskella heinäkuun lopussa järjestettävä Työväen Musiikkitapahtuma on julkistanut lisää esiintyjiä. Tapahtuma tiedottaa, että lauantaina 29. heinäkuuta tapahtuman päälavalla kuullaan koko perheelle sopiva Manserock Goes Tampere Big Band -konsertti, jossa Mikko Alatalo ja Heikki Hela esittävät manserock-klassikoita Tampere Big Bandin säestämänä. Konserttiin on valittu solistien omien kappaleiden lisäksi Juice Leskisen lauluja.

Manserockia tarjoilee myös 20-vuotista musiikkiuraansa juhliva valkeakoskelainen laulaja-lauluntekijä Mika Rämä yhdessä Joonas Vainion sekä Juuso Horellin kanssa.

Tapahtumassa esiintyy myös pitkän linjan klassikkoyhtye Honey B & T-Bones yhdessä Espoo Big Bandin kanssa. Musiikkitapahtuma kertoi samassa yhteydessä, että festivaalin yhteydessä kuullaan laulaja-näyttelijä Ritva Koskensuun runoja Kaj Chydeniuksen säveltämänä.

Kuumaa-yhtye, eli Aarni Soivio (vas.), Johannes Brotherus ja Jonttu Luhtavaara, esiintyy Valkeakoskella heinäkuussa.

Työväen musiikkitapahtuma on jo aiemmin kertonut, että tapahtumassa nähdään muun muassa musiikkialan Emma-gaalassa menestyneet Kuumaa-yhtye sekä Bess. Uusia nimiä tämän vuoden festivaalilla ovat myös Samuli Putro, Asa, australialainen kitaraduo Opal Ocean, Aili Järvelä, Elias Kahila, Stoned Statues, Pääesiintyjät, Los Salsanismo, sekä Josén Pimeä Puoli.

Opal Ocean on akustista progressiivista rockia soittava kitaraduo, jonka muodostavat australialaiset Alex Champ ja Nadav Tabak. Duon keikoilla yhdistyvät akustinen rock, metalli sekä flamenco, musiikkitapahtuman tiedotteessa kerrotaan.

Kantaa ottavasta tuotannostaan tunnettu rap-muusikko Asa on myös yksi Uusi Työväenlaulu – sävellys ja sanoituskilpailun raadin tuomareista.

Aiemmin ilmoitettuja festivaalin esiintyjiä ovat myös muun muassa Ismo Alanko, Anna Eriksson, J. Karjalainen, Erja Lyytinen, Liisa Tavi, Paleface ja Nyrkkitappelu.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Valkeakoskella 26.–30.7.2023.

Juttua päivitetty uusilla esiintyjillä 27.4.2023.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos