Julius Kilpeläisen, 20, intohimo on napolilaistyyppinen pizza – Kotipihalla Juusonrannassa paistettuja pizzoja pääsevät nauttimaan myös koskilaiset

Kerran kuussa kymmenien koskilaisten ruokapöydässä on Julius’s Pizzan napolilaistyyppistä pizzaa. Julius Kilpeläinen tavoittelee intohimoisesta harrastuksestaan itselleen työtä.

Pizza margherita sujahtaa suoraan pitsauunista pizzalaatikkoon ja on valmiina asiakkaan herkuteltavaksi. Julius Kilpeläisen tavoitteena on tehdä asiakkailleen parhaat mahdolliset pizzat.

Kaikki alkoi valmistujaisjuhlista. Valkeakoskelainen Julius Kilpeläinen, 20, valmistui Valkeakosken ammattiopistosta kokiksi keväällä 2021. Hän oli bongannut mainoksen pizzauunista, ja sai idean paistaa valmistujaisissa vierailleen pizzaa.

Pizzan paistaminen jatkui aktiivisesti koko kesän.

”Huomasin, että tämähän on mukavaa puuhaa”, Kilpeläinen kuvailee.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos