Valkeakoskelaisen Enni Hakalan tie The Voice of Finlandissa on päättynyt

Enni Hakala oli yksi kuudesta kilpailijasta, jotka valmentajat Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen tiputtivat laulukilpailun jatkosta. Valmentajaparin tiimiin jäi karsinnan jälkeen 12 laulajaa.

6.3. 19:00

Tosi-tv-ohjelma The Voice of Finlandiin osallistuneen valkeakoskelaisen Enni Hakalan tie laulukilpailussa on päättynyt. Hakalan tippui kilpailusta sen toisessa vaiheessa, joka nähtiin sunnuntaina televisiossa Nelosella.

Apulanta-yhtyeestä tutut Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen valitsivat Hakalan alun perin jatkoon ja omaan joukkueeseensa Ääni ratkaisee -vaiheessa. Sen jälkeen kilpailijoille tuli yllätyksenä, että osa heistä karsitaan ohjelmasta uudessa the Cut -vaiheessa.

The Cutissa osa laulajista pääsi ohituskaistaa jatkoon ja osa joutui taistelemaan jatkopaikasta laulamalla valmentajille. Hakala kuului viiden kilpailijan karsintaryhmään, jossa jokainen esitti Garbage-yhtyeen kappaleen The World is Not Enough. Häntä ei valittu jatkoon.

”Tämän päivän laulajista käytännössä puolet tippuu. Tämä tuntuu vähän rajummalta kuin mitä osasi odottaa”, Santapukki kommentoi.

Hakala oli ainoa valkeakoskelainen laulukilpailussa.

Valkeakosken Sanomat ja Nelonen Media kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos