Valkeakoskelainen muusikko Roni Nevala, 22, julkaisee esikoislevynsä – Uusi taiteilijanimi on kunnianosoitus kaverille, joka tuntuu kuin omalta veljeltä

Lauluntekijä-opinnot kuuluvat valkeakoskelaisen Roni Nevalan uudessa musiikissa. Aiemmin räppiin suuntautunut Nevala on siirtynyt askeleen popimpaan suuntaan: ”Pääsin ulos omasta kuorestani.” Katso tästä jutusta Nevalan musiikkivideo, jolla näkyy tuttuja koskilaisia maamerkkejä.

Koskilaismuusikko Roni Nevala eli James J on käynyt Ikaalisissa musiikkituotannon ammattitutkinnon lauluntekijälinjalla. Toiveissa olisi, että omat kappaleet pääsisivät vielä radiosoittoon.

11.3. 6:00

Perjantaina julkaistiin valkeakoskelaismuusikko James J:n eli Roni Nevalan, 22, uusi kappale Highway. Se on esimakua toukokuussa julkaistavalta Hemingway-nimiseltä ep:ltä. mbar

Uuden taiteilijanimen myötä Nevala ottaa uralleen uuden alun. Ensimmäiset riimit Nevala kirjoitti jo 13-vuotiaana ja muutamaa vuotta myöhemmin hän räppäsi nimellä Bläkki. Nevala kuvailee räpänneensä nuorempana roolin suojista, mutta James J:nä hän on oma itsensä. Taiteilijanimi on kunnianosoitus hyvälle kaverille, joka tuntuu kuin omalta veljeltä. Kaverit vitsailivat olevansa Järvisen veljeksiä, ja siitä sai alkunsa Nevalan taiteilijanimi James J.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos