Bachelor-villaan saapuu tänään nainen Valkeakoskelta: ”Energinen ilopilleri ja vähän höhlä”

Bachelor Suomi -villalle ilmestyy tänään tiistaina neljä uutta naista, joista kolme on Pirkanmaalta. Villan vanhoissa asukkaissa vahvoja tunteita herättävien tulokkaiden joukossa on myös valkeakoskelainen Mona.

Bachelor Suomi -villaan saapuu tiistaina kolme uutta pirkanmaalaisnaista. Kuvassa vasemmalla on valkeakoskelainen Mona, keskellä ja oikealla tamperelaiset Heta ja Emilia.

28.2. 15:35

MTV:n Bachelor Suomi -tosi-tv-sarjan yhteisön dynamiikka joutuu tänä iltana esitettävässä jaksossa koetukselle, kun villalle ilmaantuu neljä uutta naista. Kaksi heistä saapuu paikalle Tampereelta ja yksi Valkeakoskelta.

Tällainen pirkanmaalaiskolmikko tulee kilpailemaan Antonin ja Samin huomiosta:

Mona, 20, Valkeakoski

20-vuotias, kansainväliseksi merkonomiksi valmistunut Mona on Bachelor-villan kuopus.

Porukan viihdyttäjän roolin helposti ottava Mona kuvailee itseään energiseksi ilopilleriksi ja vähän höhläksi. Kiltti ja kupliva Mona uskoo olevansa helposti lähestyttävä, mutta myöntää, että joskus häneltä voi mennä hermot pienistäkin asioista.

Emilia, 23, Tampere

Emilia Lintala tuli tamperelaisille tutuksi kesällä 2020 Miss Tampere -voiton myötä. Seinäjoelta Tampereelle muuttanut Emilia on tällä hetkellä opiskelija ja vaatekaupan myyjä.

Hän kuvailee itseään vanhanaikaiseksi romantikoksi, joka on avoin, luotettava ja sanavalmis. Televisiota Emilia ei vapaa-ajallaan katsele, vaan hän puuhastelee mieluummin ulkona.

Heta, 26, Tampere

Crossfitiä harrastava anestesiahoitaja on alun perin kotoisin maalta ja kävi yläasteen Pälkäneellä sisäoppilaitoksessa.

Heta kertoo arvostavansa hyviä käytöstapoja ja olevansa itsekin lempeä ja ystävällinen. Toisaalta avoin ja spontaani nainen myöntää olevansa välillä myös melkoinen rääväsuu ja huono häviäjä.

Bachelor Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin kello 21.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos