Näin kirjaudut Valkeakosken Sanomien verkkoon ja sovellukseen

Saat tilauksesta enemmän irti, kun otat käyttöön digipalvelumme.

17.2. 16:27

Valkeakosken Sanomien tilaajana sinulle kuuluu kaikki journalismimme sekä valkeakoskensanomat.fi:ssä että Valkeakosken Sanomien uutissovelluksessa. Saat tähtijutut, livet ja näköislehdet käyttöösi, kun kirjaudut sisään.

Verkkopalveluun kirjaudutaan Sanoma-tilillä. Sanoma-tilillä voit kirjautua sisään kaikkiin Sanoman verkkopalveluihin sekä muokata niiden tilauksia ja vaihtaa vaikkapa osoitetietosi.

Tilin käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, joka on liitetty Valkeakosken Sanomien tilaukseen.

Aloita kirjautuminen painamalla valkeakoskensanomat.fi-sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu-kuvaketta. Uutissovelluksessa kirjautuminen löytyy, kun painat oikean alareunan Lisää-kuvaketta. Seuraa kirjautumisikkunassa näkyviä ohjeita.

Jos tähtijutut eivät avaudu

Jos olet kirjautunut, mutta et silti pysty lukemaan tilaajalle tarkoitettuja tähtijuttuja tai näköislehteä, tarkasta, että olet kirjautunut oikealla sähköpostiosoitteella. Kirjaudu ulos ja sitten uudestaan sisään oikealla sähköpostiosoitteella.

On myös mahdollista, että tilausta ei ole yhdistetty Sanoma-tiliisi. Yhdistät Valkeakosken Sanomien tilauksesi Sanoma-tiliin osoitteessa oma.sanoma.fi/tilaukset. Klikkaa Yhdistä tilaus -otsikkoa ja etsi Tuotteen nimi -alasvetovalikosta oikea lehti. Täytä lomakkeeseen nimesi, asiakasnumerosi ja postinumerosi ja paina Hae tilaus -painiketta. Asiakasnumerosi löydät laskusta.

Jos sinulla ei ole Sanoma-tiliä, klikkaa kirjautumisnäkymässä linkkiä Luo Sanoma-tili. Täytä omat tietosi linkistä avautuvalle lomakkeelle ja hyväksy ehdot. Vahvista Sanoma-tilisi sähköpostiisi tulleen linkin kautta ja yhdistä tilauksesi Sanoma-tiliisi yllä olevan ohjeen mukaan. Kirjaudu sisään ja pääset juttujen pariin.

Ota sovellus käyttöön

Lataamalla Valkeakosken Sanomien sovelluksen saat eniten irti digitaalisista palveluista. Sovelluksen uutisilmoitusten avulla tiedät, mitä lähiseudulla tapahtuu juuri nyt.

Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen Play-kaupasta (Android-laitteet) tai Appstoresta (Iphonet ja Ipadit) hakusanalla ”Valkeakosken Sanomat”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos