Näin voit viettää lystiä laskiaista Koskissa: Lionsien tapahtuma Tehtaan kentällä kutsuu lapsiperheitä

Näin mentiin laskiaisena 2018 Tehtaan kentällä. Olot olivat talviset ja väkeä mukavasti.

16.2. 19:00

Hyväntekeväisyysjärjestö leijonien iloinen ja perinteinen tapahtuma kutsuu laskiaisenviettäjiä Valkeakoskella kolmen vuoden tauon jälkeen.

Lions club Valkeakoski-Sääksmäen järjestämä tapahtuma on tutussa paikassa eli Tehtaan kentällä laskiaissunnuntaina 19. helmikuuta kello 10–13.

Lumitilanteen mukaan lapsia ajelutetaan moottorikelkoilla tai mönkijöillä. Jos keli sallii, pääsee ajelulle myös rekihevosen kyydissä. Paikalle saapuvat myös kärjenniemeläiset Taikaponit, jotka ovat ulkona pidettävien tapahtumien suosikkivieraita Valkeakoskella.

Ajelut ja talutusratsastukset ovat tänä vuonna ihan ilmaisia yleisölle. Pientä välipalaa tai juotavaa varten kannattaa ottaa rahaa mukaan. Tarjolla on kuumaa makkaraa ja myös jotain makeaa hyvää. Kahviopuolesta vastaa tänä vuonna Hakan D-juniorit taustajoukkoineen. Aiemmissa vastaavissa leijonien laskiaistapahtumissa on käynyt parhaimmillaan 400 ihmistä.

Lue lisää: Tehtaan kentällä nautittiin laskiaissunnuntaista, vaikka pulkkamäki jäi haaveeksi – Kuvagalleria vie laskiaisen tunnelmiin

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos